Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto wiązać się ze starszą kobietą?

Polecane posty

Gość gość

Mój syn ma 25 lat i zaczął spotykac sie ze starsza kobietą. Jest rok po studiach, zaczal druga prace, a kobieta ma już 28 lat i pracuje od kilku lat (skonczyla tylko studia zaoczne). Niestety moje tłumaczenia do niego nie docierają. Wolalabym dla niego 20-21 dziewczyne, 28 to po prostu za duzo. Tyle jest fajnych, mlodych dziewczyn, a on musial wybrac starsza kobiete

Gość gość
Jezu, jak zobaczyłam temat to myślałam, że 20 latek związał się z 40 latką, a tu takie coś :O wyluzuj kobieto. 3 lata różnicy to żadna różnica. Daj mu spokój i nie rządź się jego życiem. Skoro z nią jest to znaczy, że im dobrze razem.

Gość gość
Mam nadzieję,że to co piszesz to jest żart?Jeśli jednak nie ,to wiesz co?Współczuję mu takiej matki i wierz mi,że jeśli chłopak będzie na tyle mądry,żeby Cię nie słuchać,odsunie się od Ciebie i stracisz syna.Bo jak można próbować komuś bliskiemu zabronić być szczęśliwym?On jest czlowiekiem niezależnym,ma prawo decydować o swoim życiu.Zwłaszcza w takiej kwestii,jak związek z drugą osobą.,a Tobie nic do tego!3 lata różnicy to nic.Znam parę,gdzie kobieta jest 12 starsza i powiem Ci szczerze,że śmiało można stawiać ją za wzór dla innych.Sama jestem starsza od swojego faceta dwa lata i gdyby teściowa miała coś przeciwko temu,nie chciałabym mieć z nią nic wspólnego.I mogę Ci zaręczyć,że mój facet byłby w tym momencie przy mnie.Dlatego radzę Ci,zastanów się,zanim po raz kolejny zaczniesz mu "tłumaczyć",bo to droga donikąd.

Gość gość
Kobieto ! kochasz swojego syna ? Jeśli tak to weż nożyczki i odetnij pępowine i daj dorosłemu człowiekowi decydować o swoim życiu !

Gość gość
No stara ta kobieta ...Pewnie widać dużą różnicę wieku ...bo 28 lat to już zmarszczka na zmarszczce ...I do tego pracuje jest po studiach ...nie to co młode licealistki i świeżo upieczone studentki ,którym w głowie zabawa ,dobra fura i melanże ...Oj biedna jesteś autorko ...Puknij się w czółko jak jutro będziesz klepała kotlety na niedzielny obiad ...

Gość gość
Po co mu taka stara baba? Z reszta z czasem sam zrozumie

Gość gość
Moglaby byc jego matka. Inne pokolenie inne czasy. Ona jeszcze komune pamieta eee.. Stara ;)

Gość gość
Ja jestem dwa lata starsza od mojego chlopaka pewnie ,,tesciowa,, tez mnie nie znosi.... Boze co za paranoje 10 lat ok rozumiem nawet 7 ale 3....4 to przeciez niezauwazalne. On ma 24 a chcesz dla niego 20...21 letnia dziewczyne nie bedzie Ci przeszkadzala roznica wieku