Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malasliczna

mam trzech facetow

Polecane posty

Gość malasliczna

nie planowalam takiej sytuacji, zalezy mi na kazdym z nich. mowcie co chcecie wiem, ze bedziecie mnie oceniac ale ja czuje sie szczesliwa z nimi :)

Gość malasliczna
Kocham każdego z nich i kocham sie z innym każdego dnia :) Jeden woli analnie, drugi klasycznie, a trzecie ciagle by siedział we mne wystarczy że się wypnę :)

Gość malasliczna
drugi wpis to podszyw. tak, kocham sie z kazdym z nich ale nie kazdego dnia. teraz moge spotykac sie tylko z jednym bo pozostala dwojka jest za granica, ale utrzymuje kontakt z nimi. jeden nawet przyleci do mnie niedlugo na kilka dni :)

Gość gość
Ja Cue nie potepiam. A nawet zazdtoszcze.

Gość gość
bardzo ciekawy temat :)

Gość malasliczna
dwoch z nich wie, tylko przed jednym ukrywam prawde. Nie jestem szmata, nie spotykam sie z nimi tylko dla sexu, mam z kazdym z nich o czym rozmawiac, kazdy z nich jest inny i kazdego z nich uwielbiam :)

Gość malasliczna
wiem, ze to co robie jest dla wiekszosci ludzi niemorlne, ale ja nie mam wyrzutow sumienia w zwiazku z tym, ze spotykam sie z kilkoma na raz. dreczy mnie sumienie tylko dlatego, ze oklamuje jednego z nich.

Gość malasliczna
Poza tym każdy z nich ma pieniądze... jezeli jest ich trzech łatwiej jest im mnie utrzymywać :)

Gość malasliczna
nikt mnie nie utrzymuje, sama na siebie zarabiam i to bardzo dobrze :)

Gość malasliczna
To powyżej to podszyw. Każda kobieta ma swoje potrzeby :) A najwazniejsze znaleźć kogoś kto bedzie je zaspokajał.

Gość malasliczna
Najgorsze jest to że doope mam już rozjechaną jak wiadro :(

Gość malasliczna
widze, ze trzeba zmienic kolor na niebieski bo ktos lubi podszywy :)

Gość gość
Mala sliczna Rozumiem ze z jednym zyjesz drugi i trzeci to kochanek Ale ktos zawsze bedzie na dalszym planie bo nie da sie zyc z trzema na raz i na biezaco Ktory ktorego wyminal juz?

zaden nie wyminal zadnego, wszyscy sa dla mnie na rowni. nie kocham ich to prawda, a moze kocham wszystkich trzech? kto wie... nie zyje z zadnym z nich. ze wszystkimi jestem na etapie randek.

nie nadstawiam sie kazdemu kto chce, bo mam o wiele wieksze powodzenie niz trzech facetow ;) jestem atrakcyjna, podobam sie bardzo wielu mezczyzom. zrobilam przesiew i wybralam tych najlepszych :) szkoda tylko, ze wszyscy trzej zajeci sa przez jedna kobiete, mam poczucie ze odbieram innym babkom uczucie ktore ci mezczyzni mogliby poswiecic trzem innym kobietom i uszczesliwic je...

Gość gość
Jeju, co za kretynka... Coś Ty taka wylewna, że piekno wylazi z Ciebie bokami? Pewnie masz ryja jak kaszanka, d**e jak chałupe i zalewasz nas swoimi żalami, bo naprawde Cie nikt nie chce... :/

a i jeszcze na dodatek wszyscy trzej sa wysocy, po 190cm a ja niziutka 160cm i tez mysle sobie, ze moglabym miec kogos nizszego a takich wysokich panow zostawic wysokim dziewczynom

nie ukrywam, ze mi dobrze w takim ukladzie. spotkania z kazdym z nich smakuja inaczej i ciesze sie z kazdego z nich. wiem, ze to nie moze trwac wiecznie i pewnie niedlugo, ktorys z nich zechce zebym sie okreslila... a ja nie potrafie zrezygnowac z zadnego z nich.

Gość gość
Hehe w sam raz do laski :D Nie musisz sie nawet schylać :D

Gość gość
Po co smarujesz te bzdury dziewczyno? Skoro tak Ci dobrze to leć i ciesz sie życiem :)

Gość gość
Mi to rybka o ile wszyscy o tym wiedza, wiec nie podoba mi sie Twoj stosunek do tego jednego nietwajemniczonego chlopaka (pewnie jest najfajniejszy i najbardziej szkoda Co go stracic, ale facetowi mozesz niezla sieczke zrobic jak jest uczciwy).

Gość Brunatny834
Oj mała słaba ta Twoja prowokacja :O Może Ty po prostu lubisz jak mężczyzna zwyzywa Ciebie, a może jeszcze później wykorzysta... taki wyuzdany seks... ;)