Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje wrozki

Polecane posty

Gość gość

Jest tu jakas?

Gość gość
pytaj, wlasnie wykanczam kawe po turecku, powroze ci z fusow, najnowszy trend we wrozbiarstwie :classic_cool:

Gość gość
Pytam powaznie

To też jest ciekawe, XXI wiek, metoda naukowa, nanorurki, smartfony, satelity, nanorurki, fizyka kwantowa. A kobiety, w ponoć cywilizowanym kraju szukają wróżki. A potem protestują że chcą być traktowane poważnie...

Gość gość
Bez komentarza to pozostawie, wiec jest tu ktos wrozacy z kart tarota dodam

Gość gość
Zadan dodatkiwe pytanie z przeszlosci... Pasuje odpowiedz?? No

Gość gość
Darwios spadac z tematu , dzieki

Dareios jak już. Przypominam jednak iż jest to forum otwarte więc każdy może się wypowiedzieć.

Gość gość
Dareios czy Jak Ci tam , Tak moze sie wypowiedziec, Ale w temacie, a ty piszesz Jakies kocopoly wiec spadac z watku, dzieki jeszcze raz i pa. Bez odbioru

Gość gość
fusy ulozyly sie w taki sposob ze czeka cie sprawdzian z samodzielnej oceny sytuacji :classic_cool:

Gość gość
Dzieki haha:D

kocopoty? ok, udowodnij, że wróżby mają jakiekolwiek znaczenie. przypominam ze mamy XXI wiek, a zabobony sa zabobonami, a za za potwierdzony naukowo dowód na istnienie zjawiska paranormalnego czeka milion dolarów nagrody. do tej pory nikt jej nie zdobył

Gość gość
Dareios czytam co ty piszesz i nie wiem co myśleć mam zupełnie inne doświadczenia które za sku----na nie pasują do twoich mądrości i nie mam siły kolejnemu ..... tłumaczyć i wyjaśniać że to nie jest takie proste jak tu naświetlasz i w ogóle nie ma sensu takie podejście kontrastujące poziom zjawisk z obecnymi osiągnięciami nauki.Z perspektywy moich doświadczeń mógłbym równie z powodzeniem śmiać się z twoich porównań ale po co za długa droga abyś zdołał to pojąć.I nie powołuj się na te milion dolarów bo tam są tacy sami idioci jak ci co wyłącznie kwestionują podobne zjawiska choć nie mają racji choć robią wrażenie tylko na takich samych jak oni.Jackowski przewidział 2 lata wstecz walki na Ukrainie i nikt nie spieszy wręczyć mu miliona dolarów dlatego zbastuj i przemyśl zanim coś napiszesz a tak w ogóle to podobne wypowiedzi można śmiało olać nie reagując na nie w ogóle.

Gość gość
No wlasnie dlatego tez nie reaguje na jej posty... To nie jest takie wszystko proste jakby sie zdawało...

Gość gość
dziewcze zasada jest prosta: albo TY podejmujesz decyzje o swoim zyciu bazujac na wlasnych obserwacjach ktore przy okazji szkolisz albo znajdzie sie masa chetnych zeby to zrobic za ciebie - starzy, szef, kolezanka, chlopak, baba ze spozywczaka ktore nie chce uwzglednic twojej reklamacji i hooy wie kto jeszcze jak juz zamierzasz placic komus za ten proceder to sugeruje pojsc nieco w bok i placic psychologowi ktory nauczy cie technik samodzielnego podejmowania decyzji ;)

Gość gość
koniec mędrkowaniu widzę nie ma końca spróbujemy a niech tam niech zgrzytają zębami a ty dostaniesz to czego chcesz podaj imię datę ur i tylko jedno pytanie czekam za free.

"tłumaczyć i wyjaśniać że to nie jest takie proste jak tu naświetlasz i w ogóle nie ma sensu takie podejście kontrastujące poziom zjawisk z obecnymi osiągnięciami nauki" x Tylko, że aby stwierdzić że jakieś zjawiska kontrastują z osiągnięciami nauki najpierw trzeba udowodnić że one istnieją. x Racjonalne myślenie się kłania. Brzytwa Ockhama, czajniczek Russela. A nie voodoo i baba z kartami i kulą która bierze pieniądze za wymyślanie bajek skostruowanych tak aby pasowały do jak największej ilości osób

Gość gość
Paulina 26.12.1988 kiedy znajdę moja druga połówkę i w jakich okolicznościach go poznam

Gość gość
wiem Paulina że się niepokoisz ale ja nie chcę rzucić ci byle czego a to co widzę wymaga zastanowienia nie jestem zwolennikiem stawiania tarota bez bezpośredniego kontaktu ale w twoim przypadku wystarczy że potwierdzisz np ważny dla mnie fakt czy jesteś osobą pełną energii i zdrowia czy też trapi cię niedowaga bezsenność i jeszcze kilka innych słabości np kłopoty z kośćcem kolanami etc.to w twoim przypadku jest to niezmiernie ważne a gdybym widział cię twarzą w twarz nie musiał bym o to pytać.Odpowiedz zatem zgodnie ze stanem faktycznym a ja rzetelnie odpowiem na zadane przez Ciebie pytanie.

Gość gość
człowiek to dwa nałożone na siebie obrazy które go tworzą jeden to osobowość wyrażona głównie przez stan psychiczny a druga emocjonalny tworzony poprzez wartości fizycznego organizmu.Tarot czy inne w miarę wiarygodne wróżby nie wychodzą poza ramy powyższych wartości .Leniuch i malkontent z reguły nie stanie się nagle bez przyczyny lub pracy nad sobą dzieckiem szczęścia.Ktoś kto nie potrafi zabiegać o miłość nie zazna jej w całej krasie nie łudźmy się.

Gość gość
Jestem raczej pełna energii, ale choruje nie chciałabym zdradzać tu na forum na co, ale nic z tych rzecE które wymieniłas

Gość gość
Jest nowa TV-internetowa ,mozna otrzymac darmowa wrozbe juz od poniedzialku od 19.00 do 21.00 www.magiatv.pl najlepszy i najbardziej wiarygodny wrozbita Rodin kladzie karty . polecam :)