Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwunia1996

seks z prezerwatywa w dni płodne, a ciąża

Polecane posty

Witam was dziewczyny ;) mam ogromny problem i potrzebuje waszej opini i rady. ostatnia miesiaczke mialam 21.08. Kochalam sie ze swoim facetem 30.08, z obliczen mialam wtedy dni plodne, dodaje ze miesiaczke mam nieregularna. Kochalismy sie z prezerwatywa, nie pekla, bo specialnie sprawdzalismy. MAm straszne obawy, boje sie po prostu ze zaszlam w ciaze. nastepna miesiaczke mam dostac kolo 20.09, dzisiaj jest 13.09 a mnie od kilku dni bola piersi, czasami brzuch w dolnej czesci i dzisiaj zaczely bolec mnie plecy. Objawy jak przed nadchodzaca miesiaczka, ale podkreslam ze bol piersi i brzucha zawsze mialam tak z 2, 3 dni przed okresem. Dlatego chcialam zapytac czy jest to mozliwe ze zaszlam w ciaze? i Czy jest mozliwe ze objawy odczuwam w takim szybkim czasie po stosunku? moze po prostu sobie wmawiam objawy, denerwuje sie strasznie, boje sie. Blagam o pomoc.

Jezeli nie pekla a sama piszesz ze masz nieregularny okres to watpie by to ciaza byla. Poza tym jesli okres masz nieregularny to owulacja mogla sie przesunac.