izulek88 0 Napisano Październik 3, 2014 eska calkiem dobrze do tego drugiego sniadania dodalabym no kromke chleba z serkiem turek figura 1lyzeczka ogolnie powinna waga spadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sffitka 0 Napisano Październik 4, 2014 Skoro październik jest miesiącem odchudzania, to i ja się chętnie do Waszego tematu przyłączę. Nawet bardzo chętnie, bo jest mnie dużo... oj, o wiele za dużo...!! :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ESsska Napisano Październik 5, 2014 izulek, no powinna,powinna spadać, ale jakoś nie chce. Ale mam nadzieję, że wasze wsparcie da mi dodatkowego kopa i mi się uda. Miłej niedzieli!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sffitka 0 Napisano Październik 5, 2014 I ja też na kopa porządnego oczekuję. Przydałby się bardzo. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Październik 5, 2014 eska a dlugo sie odchudzasz? dziewczyny nie podjadajcie bo to nic nie daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Październik 6, 2014 eska a cwiczysz cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ESsska Napisano Październik 6, 2014 Skalpel naprzemiennie z orbitkiem. Staram się codziennie. Łatwo powiedzieć "nie podjadać"... ale jak to zrobić??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Październik 6, 2014 wiem wiem zalezy jeszcze co sie podjada :-) ja jak mam na cos ochote to staram sie zjesc to do poludnia,zeby skutki byly mniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ESsska Napisano Październik 6, 2014 No niestety najczęściej mam ochotę na coś słodkiego, albo po prostu wrzucam na ruszt to co mam pod ręką, a potem mam mega-wyrzuty sumienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Październik 7, 2014 tez tak mam a jesz regularnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sante87 0 Napisano Październik 13, 2014 Hej :) również zaczęłam się odchudzać prawie miesiąc temu.... Mam bardzo dużo kg do stracenia bo jeszcze około 45.... :( na ten moment po msc spadło 7kg :) Są jednak dni gdzie brakuje mi motywacji, zastanawiam się jaki to ma sens przecież żyje się raz - po co odmawiać sobie przyjemności jak nie wiadomo co będzie z nami jutro itd.... Ale wiem, że gdy strace zbędne kg zaczne naprawde żyć a nie wegetować ;) Trzymam kciuki za Was i za siebie jak to mówią w kupie siła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ESsska Napisano Październik 14, 2014 Sante, no też mam takie dni zwątpienia, zwłaszcza teraz jesienia, ale wiesz, owszem mamy tylko jedno życie może warto zrobić sobie przyjemność zgrabnego wizerunku w lustrze i zakupy ciuchów bez stresu, że rozmiaru nie ma, a jak jest już rozmiar, to wyglądamy w tym jak w worku. Ja mam największy problem z podjadaniem między posiłkami i najczęściej ciągnie mnie do słodkiego. Walczę z tym i mam nadzieję, że będzie to łatwiejsze, jak wesprzemy i zmotywujemy się wzajemnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 20, 2014 Zastanawiam się nad kupnem http://marionex.pl/product-pol-8715-Buty-Salomon-XR-Crossmax-Neutral-W-sportowe-do-biegania-damskie.html, czy ktoś ma jakieś miłe doświadczenia związane z tymi butkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2015 dostałam pod choinkę butki http://marionex.pl/product-pol-8716-Buty-Salomon-XR-Crossmax-Neutral-CS-W-sportowe-do-biegania-damskie.html i zaczęłam bieganie. świetnie się czuję, naprawdę każdemu polecam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach