Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dotdot1990

Zostawil mnie. Jak go odzyskac?

Polecane posty

Gość Dotdot1990

Witam, Tydzien temu podczas kolejnej klotni moj facet z ktorym bylam 2 lata powiedzial ze chce sie wyprowadzic... Przez kilka dni plakalam blagalam i nic. Raz dal mi szanse ale na drugi dzien powiedzial ze chce odpoczac... W piatek sie z nim spotkakalam i na spokojnie porozmawialismy- powiedzialam ze uszanuje jego zdanie, ze jesli bedzie chcial sie wyprowadzic to okej, ale powiedzialam ze bede walczyc. Spotkalam sie z nim wczoraj, obejrzelismy wspolnie film i ogolnie bylo fajnie:) chcialam sie do niego przytulic ale powiedzial abym nie naciskala... Powiedzialam mu ze tesknie za nim, i zapytalam czy on tez a on na to: nie myslalem nad tym:/ Dzis sie znow widzimy, idziemy razem na kawe a potem basen... Chcialabym sie was poradzic. Myslicie ze on wciaz cos do mnie czuje?

Gość Dotdot1990
Prosze niech mi ktos doradzi:(

Facet chce odejść a Ty go na siłę zatrzymujesz :-o Po co to dalej ciągnąć??

Gość gość
Jak cie bez przekonania dyma to mysle ze ma juz dosc twej szparki. Czas poszykać nowego ogona.

Gość gość
Powiedzial ze chce troche odpoczac... powiedział ze nadal chce się spotykać. ..

Gość gość
Moze ku kisielu braklo w worku. Musi mu sie uzupenic. Pewnie ostro ssiesz:-)

Gość gość
Jeżeli kocha to nie zostawia !!! Wbij sobie to do łba i pogódź się z tym, że chce się wymiksować, a nie rób z siebie desperatki, bo na bank szuka kogoś innego bo mu nie pasujesz ale póki co zostawia sobie ciebie w obwodzie, w razie czego gdyby mu nie wyszło. Trochę honoru panienko

Gość gość
podjął taką decyzje nie chce marnowac sobie zycia przy nieodpowiedniej osobie a ty juz wyciągasz swoje macki chcesz go omotać mimo że on ciebie nie chce ? żałosna baba jak najdalej od takich jak ty , odczep się od niego najlepiej na tym wyjdziesz

Gość gość
Dlaczego sie upodlasz przed facetem?Chce odejsc,niech idzie.Nie biegaj za nim,jak posluszny piesek.Nie dzwon,nie kontaktuj sie,jesli bedzie chcial naprawic zwiazek,wrocic,to wroci.Pamietaj baby,ktore sie naprzykszaja facetowi nie maja polotu.Moze i boli,jak sie kocha,ale pozostaw dla siebie odrobine szacunku dla samej siebie i dumy.

Gość gość
nie wazne,czy to kara,czy cos innego.Ja w zyciu nie biegalabym za facetem,prosila o spotk ,i mowila,ze bede walczyc.No ale to kwestia charakteru.Ty najwyrazniej nalezysz do kobiet,ktore podporzadkuja zycie dla faceta,byleby nie odchodzil:p

Gość gość
pij z nim, kawki, chodź na basen, nawet nogi mu rozłóż. A on na koniec Ci powie i tak, że masz spadać. Jeżeli nie boi się zaryzykować rozpadu związku to znaczy, że cię nie kocha ! Piszę prostym językiem, może zrozumiesz. Ps. Czy te głupie baby nigdy nie pojmą kilku podstawowych zasad ? Im bardziej nachalnie będziesz za nim latać i być na jego skinienie nawet po tym jak ewidentnie kpi z waszego związku tym od dalej będzie spierniczał od ciebie.

Gość gość
Krucaf**ks To,ze patrzysz z meskiego punku widzenia,nie oznacza,ze kazdy facet mysli jak ty.Ile ludzi tyle pogladow i charakterow,wiec opinie swoja wyrazic mozesz,ale nie odpowiadaj za cala meska mase:p

Gość gość
gościu powyżej: Czy ja napisałem, że wszyscy faceci tak myślą?? Jest takie zdanie, że piszę w imieniu wszystkich facetów? Co za łoch. Strzel se kawę z prądem i okulary popraw

Gość gość
Napiszę to dużymi literami : ON NIE CHCE CIĘ Tylko tyle Aż tyle

Gość gość
A co gdy facet mowi ze nie wie czy kocha a po rozmowie ze kocha? I ze mecza go klotnie, a klotnie saa bo wazniejsze staly sie dla niego pieniadze i jak przyznal mysli tylko o sobie. Ze ludzie znow stali mu sie obojetni i nie wie czy umie kochac jak kiedys na poczatku

Gość gość
10.17 Kazdy ma prawo opinie swoja wyrazic,bo tak dyskutuja dorosle osoby na forum.,a nie zjeby:p.Komu te teksty potrzebne typu"glupie jestescie",albo dowalanie jeden drugiemu?Nie umiecie normalnie pogadac do sie przeniescie na forum psychopatow,chociaz tutaj tez ich juz nie brakuje.Szkoda,bo kiedys tu mozna bylo pogadac,teraz tylko szajs tu przesiaduje vel gimbaza i udziela porad zyciowych:p🖐️

Gość gość
a klotnie saa bo wazniejsze staly sie dla niego pieniadze i jak przyznal mysli tylko o sobie. xxx no to powiedział ci wprost co jest dla niego najważniejsze - a ty chcesz go zmusić praniem mózgu (te wszystkie twoje rozmowy) żeby skłamał, że ty jesteś najważniejsza? oświadczenie wymuszone się nie liczy!!!

Gość Dotdot1990
Moze i nie chce a moze i chce bo inaczej dlaczego spotykalby sie nadal? Ja wiem ze to ja zj**alam sprawe i chce to naprawic. Szkoda ze w dzisiejszym swiecie przyjelo sie ze gdy facet mowi "chce przerwy" to oznacza to tylko ze albo ma kogos albo ma cie gleboko w d***e. Szkoda tez ze wszyscy jak jeden maz maja wbite do glowy ze to tylko facet powinien sie starac i ze jesli kobieta zaczyna cos robic to znaczy ze sie poniza itd... A co ma powiedziec facet gdy dba o kobiete, gdy walczy? To tez jest ponizanie? Prosilam o opinie i je dostalam, tylko nie sadzilam ze tyle w was jadu. Nie chce abyscie mi mowili ze robie zle itd tylko o to co mozna by bylo zrobic aby bylo lepiej.

Gość gość
Ja tego nie wymusilam. Chcemy nad zwiazkiem popracowac, tylko chyba albo mnie za bardzo zalezy ze robie wiecej i niedostrzegam tego ze on sie po swojemu stara albo on sie faktycznie nie stara. Tydzien od tego minal dopiero od rozmowy.

Gość gość
Nic nie pomaga 16-latce tak dobrze jak 30 pasów na tyłek lub 10 na szparkę.

Gość gość
Autorko! Facet ma cie w du.pie wcale sie nie stara naprawic związku tylko korzysta bo pewnie ma darmowy seks... zrob cos dla siebie i zakończ ta relacje z godnością. nie przymusisz kogos do bycia z tobą.

Gość gość
skoro facet mowi,ze nie wie,czy nadal kocha,ze sa wazniejsze inne sprawy,to ja bym sie zastanowila nad dalszym staraniem o niego.Kazdy w zwiazku przechodzi burze,ale o udany zwiazek musi walczyc dwoje ludzi,starac sie,by bylo lepiej,a nie jedna strona,a 2po latwiznie,ze nie wie bo pieniadze sa wazniejsze,bo nie umie sie okreslic.Znaczy to,ze facet nie dorosl,albo ,ze mu wygodnie znow zaczynac,na jego warunkach,i przy innej okazji,powie ci,ze wlasciwie,to nie wie,czy to mial sens i zostaniesz z dnia na dzien bez twardego podloza,wyladujesz kuprem o kant.Jesli chcesz sie starac ok,ale facet niech sie okresli,ustalcie wspolnie,jak ma wygladac zycie.

Gość Dotdot1990
Nie ma darmowego seksu:D powiedzial ze chcialby aby bylo jak na poczatku i ze potrzebuje czasu... Powiedzial ze chce sie spotykac i zobaczyc jak to dalej pojdzie. Wiesz latwo wam mowic "nie ponizaj sie" itp ja wiem ze to ten jedyny i zaluje ze bylam jaka bylam w naszym zwiazku i dlatego chce to naprawic...

Gość gość
No nie zależy mu,zadnym staraniem ,bieganiem za nim ,tego nie zmienisz,wprost przeciwnie-będzie cie miał jeszcze bardziej dość.Z miłością jak z masłem-od czasu do czasu trochę chłodu dobrze im robi :P A dlaczego sie spotyka? Bo może nie jest zdolny zrobić tego tak brutalnie ,jakby chciał,widzi,że tobie zalezy,więc chce to zrobić stopniowo,rozluźnić więzi,spotykac sie coraz rzadziej...A może faktycznie,jak tu ktos napisał,robi to cynicznie dla seksu?Chodzisz z nim do łóżka mimo,że powiedział,że chce odejść,że nie jesteś wazna dla niego? A dlaczego piszesz,że to przez ciebie sie popsuło?Znowu polska cięrpiętnica szukajaca winy w sobie i nie mająca dumy?

Gość gość
Moze jestes zbyt słuzalcza, uczynna, chętna, ugodowa itp? Kobietom się wydaje że faceci tego chcą, ale to bzdura. My chcemy silną kobietę, zaradną i mającą swoje zdanie.

Gość gość
Ja pierniczę ale z Ciebie desperatka. Na kolana łajzo....