Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę pomóżcie!

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj tak ok godziny 13 dostałam telefon od wychowawczyni mojej córki. Pani poinformowała mnie że szkolna pielęgniarka chce ze mną porozmawiać na temat odżywiania mojego dziecka, bo jest za szczupłe. Moja córka ma 14 lat i teraz Drogie Mamy proszę napiszcie ile w tym wieku ważą wasze córki. Dodam że moim zdaniem córka nie jest za chuda.. Jak myślicie powinnam iść na tę rozmowę i co mam na niej powiedzieć?

Gość gość
bla bla bla tralala :)

Gość gość
Ale czym ty się przejmujesz? że co? że głodzisz dziecko? czy ,że podejrzewa anoreksję? Pójdziesz,porozmawiasz,wyjaśnisz....wyluzuj...

Gość gość
ja tam całe życie byłam szczupła, nigdy nie potrafiłam przytyć odkąd pamiętam. Mam takie dni, że wpieprzam tyle żarcia, że aż jem więcej niż mój facet, a czasami takie, że jem dość mało. Nigdy się z tego powodu nie martwiłam. Jedyna osoba, która przeżywała nadmiernie moją ''chudość'' to mama, latała ze mną po lekarkach, ale one tylko mówiły, że lepiej mieć taką wagę niż mam niż bym była tłuściochem :P No i wszystkie badania w normie, żadnej anemii zawsze byłam zdrowa i nic mi nie dolegało.