Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimkaaaa

Czy odkładacie ciążę z powodu możliwej wojny?

Polecane posty

Gość anonimkaaaa

Planowaliśmy z mężem drugie dziecko ale w obecnym zagrożeniu wojną zastanawiam się czy nie poczekać... Mam 33 lata, mąż 38 lat, synek ma 7 lat... Co myślicie o wojnie?, nie przeraża was to? co jeśli męża powołają do wojska? ...

Gość gość
żartujesz, nie?

Gość gość
Nie będzie żadnej wojny :O

Gość gość
Proponowałabym zmianę prasy codziennej. "Fakt" nie jest wiarygodnym źródłem info :D

Gość gość
Tak odkladalam dokładnie jak ty z powodu wojny ale już w marcu i wiesz co żałuję tego! !! Teraz na szczęście udało się mi za pierwszym razem zajść w ciążę i jestem już w 5msc. A wojny jak nie było tak nie ma. Wiesz ile kobiet w ciąży? ? Nie wpadaj w paranoję tym bardziej że zegar ci już tyka......

Gość gość
jak będzie wojna to i tak wszyscy w trójkę zginiecie więc głupia nie pisz, że odkładasz tylko że rezygnujesz z drugiego dziecka

Gość gość
może nie rób więcej dzieci, skoro masz takie obawy iks de

Gość Mańkaaaa
Ja mieszkam na Podlasiu i będę miała przesrane bo jak będzie wojna to znowu przyjdo i zaskoczo nas od tyłu, wy zdążycie uciec, a ja może nie zdążę bo mosty wysadzą po za tym połączenie jeśli chodzi o pociągi z Warszawą mamy kiepskie ech, ale za to dużo bunkrów zostało po ostatniej wojnie, to sie gdzies schowam może

Gość gość
po co chcesz uciekać do wawy? to wawe w pierwszej kolejności zbombardują :/

Gość gość
Myslę ze jak twój mąż ma 38 lat, to może wie co zrobić żeby go na wojnie nie zabili zanim zdąży bąka puścić, bo gdyby miał 28 to już nie zdąży niestety, a ciąża to juz wasza decyzja

Gość gość
Jestem w 4 miesiącu ciąży i muszę przyznać, że czasem z tego powodu nachodzą mnie obawy przed wojną. Jak byłam młodsza to często miałam sny, że jestem w zaawansowanej ciąży, czy nawet mam akcję porodową, a dookoła szaleje wojna. Boje się, że to były sny prorocze. Ale nie panikuję, bo dzidziusia bardzo pragnę.

Gość Mańkaaaa
A tak na serio sorki trochę się zgrywałam :) Myślę, że Warszawy nie zbombardują tak od razu, pierwsze co to wkroczą piechotą. Są plany żeby jednostki stworzyć między Warszawą a Moskwą ale już za Bugiem, to znaczy za Bugiem z mojej perspektywy więc Podlasia nikt nie będzie bronił. Tutaj sobie mogą przez Białoruś wejść i wszystko zając. Ale myślę, że wojny nie będzie, nie martwcie się :)

Gość gość
ciekawe bardzo, ja sama jestem kobietą żołnierzem i nie odkładam decyzji o dziecku, ale baby to zawsze sobie znajdą powód żeby panikować

Gość gość
co z tego ze jestes niby żołnierzem? Baby nigdy nikt poważnie nie potraktuje jako żołnierza, więc możesz sobie z brzuchem do śmierc***aradować, jak będzie wojna to i tak cię nikt nie powoła bo będziesz bardziej zawadzać niz pomagać żołnierzu ty od siedmiu boleści:D

Gość gość
gościowi z 17.07 żal dupę strasznie ściska na tym bezrobotnym, że musi dosrywać każdemu kto pisze, że pracuje w zawodzie, won do garów w takim razie nieuku i leniu!!

Gość anonimkaaa
No to jak? zachodzić czy nie zachodzić?

Gość gość
TAK, TAK, TAK

Gość anonimkaaa
chyba się zdecyduję :)

Gość gość
Zachodzić!!

Gość gość
NIE BEDZIE ZADNEJ WOJNY

Gość gość
tak odkładam ciąże z powodu wojny a także wychodzenie z domu mycie się korzystanie z toalety siedze tylko na kafe i czekam na tą wojnę ołłłłłłłłłłłl jeeeeeeeeeeee