Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wierzycie w to ze w gimnazjum dzieci juz uprawiaja seks bo ja nie bardzo wierze

Polecane posty

Gość gość

slucham tych opowiescie ze takie dzieci juz uprawiaja sex i smiac mi sie chce z tego..nie wierze w to.. sama mam dzieci w gimnazjum w rodzinie bo to mej starszej siostry dzieciaki i jak patrze na nie to to takie niewinne dzieciaczki jeszcze..nawet nie wyobrazam sobie by to juz robily.. bez jaj..

Gość gość
O słoneczku i kamiennej twarzy nie słyszałaś? Zapytaj dzieci to Ci wytlumaczą co to jest :)

Gość gość
Koleżanka córki 3 klasa urodziła córeczkę ,córka mojej kumpeli miała 2 partnerów też 3 klasa. Byłam w szoku !!!!!

Gość gość
Ja mam 22 lata i jak byłam w gimnazjum a to jakies 8 lat temu było to była afera bo jedna uczennica zrobiła w szkole loda chłopakowi.

Gość gość
a te ciąże gimnazjalistek, to niepokalane poczęcia Twoim zdaniem?:O

Gość gość
To uwierz, ja mam 19 lat wiec niedawno tez chodziłam do gimbazy :O i powiem ci tak połowa małotow w gimnazjum to wlasnie takie niewinne dzieciaczki, ale druga połowa to juz fizycznie dorosli ludzie, zobacz pod gimnazjum jakie byki stoją :O myslisz, ze co oni robią ? klockami sie bawią ? Chleją, ćpają, posuwają durne malolaty na domówkach, na dyskotekach :O Sama widzialam co NIEKTORZY moi rowiesnicy robili, pamietaj NIEKTORZY, nie wszyscy ale moim zdaniem 1/3 gimnazjalistów to głęboka patologia pełna wszelkich dewiacji, obojetnie czy to 13,14, 15 czy 16 latek. Na zachodzie jest znacznie gorzej jesli cie to pocieszy 🖐️

Gość gość
Jestem w 2 lo i dziewczyna z mojej klasy ma roczne dziecko... j****a patologia. Oczywiście nie wszyscy są tacy p******i , porządni też istnieją ale myślę że to duża mniejszośc..

Gość gość
ale skad sie bierze takie zjawisko?? ja mam 32 lata juz i pamietam czasy liceum///nigdy nikt nie byl w ciązy...ja nie wiedzialam co to seks i kolezanki tez nie..nie mialsymy chlopakow nawet jeszcze .. co sie nagle zmienilo??

Gość gość
Z tym lodem to kojarze. Na korytarzu podczas przerwy?

Gość gość
w moim gimnazjum dwie pietnastolatki sa w ciazy a jedna ma juz sprawe w sadzie za nekanie dwunastolatki

Gość gość
Przeważnie to jest tak, że starsi faceci posuwają gimnazjalistki i licealistki, które mają wielką potrzebę szpanowania starszym chłopakiem.

Gość gość
Nie, ten lód był podczas lekcji i nauczycielka szła herbate zrobic i ich nakryła w wc

Gość gość
to są pewnie jednostkowe przypadki

Gość gość
To się wzięło z teledysków i filmow. Takie dzieci się naoglądają teledysków gdzie kobiety są obiektami seksualnymi i pełno tam seksu. Poza tym oglądają filmy typu plotkara, 90210 a tam dzieci niby 16 letnie (grane przez 25 letnich aktorów) ciągle się zdradzają i sekszą.

Gość gość
niestety uprawiają, kolega z klasy syna 15latek ma już roczne dziecko z koleżanką o rok starszą :( poza tym trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, dziewczyny inicjują seks

Gość gość
Teraz z mojej perspektywy(faceta). W podstawówce miałem jedną dziewczynę, to nawet z nią za rękę nie chodziłem, gdy chciała się całować to się spłoszyłem i się skończyło. Całe gimnazjum nawet nie miałem co myśleć o dziewczynie, żadna mnie nie chciała. Poszedłem do liceum i miałem w klasie dużo dziewczyn to połowa miała już starszych chłopaków, a niektóre nie były dziewicami. Kolegami z klasy żadna się nie zainteresowała, a mną zainteresowało się kilka dziewczyn ze starszych klas i byłem z dwiema, ale jedna zerwała ze mną i znalazła starszego, z drugą ja zerwałem i ona też znalazła starszego. Ja znalazłem dziewczynę w wieku gimnazjalnym i mimo, że miała piętnaście lat i była jeszcze porządniejsza od rówieśnic to pozwalała mi na naprawdę dużo, seksu nie uprawialiśmy( chociaż chciałem) ale rozbierałem ją, obmacywałem to nie stawiała oporu. Potem zerwaliśmy i byłem sam, ale za jakiś czas znalazłem jeszcze młodszą to ona( o zgrozo) nie była dziewicą jeszcze chyba przed pójściem do gimnazjum. Potem jak poszedłem na studia to już w ogóle licealistki zlatywały się jak pszczoły do miodu( bo starszy i przystojny), a to wystarczy. Rówieśnikami to one się kompletnie nie interesują. Moje koleżanki z liceum to były z jakimiś kryminalistami( serio) po 20-30 lat.

Gość gość
chyba kpicie.. dzieci z gimnazum nie wiedza co to seks..jedyne co robia to sie macaja i tyle..

Gość gość
bedac w 3 gimnazju stracilam dziewictwo:)