Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona oczekiwaniem

Mąż mnie zaniedbuje

Polecane posty

Gość znudzona oczekiwaniem

Mój mąż bardzo duzo pracuje ,właściwie cały czas ,stać nas na dużo ale niestety w domu tylko sypia ;(pracuje również w weekendy ,wlasciwie to nasz związek nie istnieje ,mąż zasypia jeszcze zanim zdąrzy zjesc.Wogóle nie rozmawiamy ,przytulamy sie tylko podczas wspolnego snu ,nigdzie razem nie wychodzimy .Najgorsze jest to że zawsze mialam powodzenie u mężczyzn ,byłam adorowana a teraz czuje sie niezauważana przez męża coraz czesciej myślę o innych mężczyznach ,analizuje inne związki ,duszę się .Powstrzymuje mnie tylko to że chce być lojalna wobec męża ale czuje sie okropnie .Co o tym myślicie?

Gość gość
Dlaczego z nim szczerze nie porozmawiasz? To lepsze niz pisanie na forum.

Gość gość
POROZMAWIAJ Z NIM O TYM>:P

Gość gość
A co ty robisz ,żeby to zmienić?Czy tylko czekasz na jego ruch? Rozmowa to podstawa,ale nie w formie użalania sie czy pretensji.

Gość gość
Kobieto!!! Walcz o niego i o wasz związek! Uwierz mi, pieniądze to nie wszystko! Niech zrezygnuje z kilku godzin pracy i poświęci ten czas Tobie, bo później może być za późno, oddalicie się od siebie. Wiem coś o tym... - wolałabym nie mieć tego całego pierścionka na palcu, działki, domu tylko lepsze relacje z narzeczonym. Właśnie przez bardzo podobną sytuację czuję, że go nie mam...

Gość gość
Coś za coś, albo kasa, ale bycie razem. Mało pracując, mało zarobi, a wtedy będziesz narzekać że brak mu ambicji i że jest leniwy.

Gość gość
Porozmawiaj z nim i zaproponuj wspolny weekend. Powiedz, ze rozumiesz, ze chce Wam zapewnic najlepszy byt, ale potrzbuje tez odpoczynku i wspolnego spedzenia czasu. kasa to nie wszystko.

Gość gość
A Ty pracujesz? Moze pracuje zw Was dwojke...

Gość gość
Jeżeli rzeczywiście tak dużo pracuje i w domu jest tylko na sen, to jest to sytuacja skrajna. Czy na prawdę potrzejecie aż tylu pieniędzy? Długi z nożem na szyi? NIe chcę wyrokować nie znając sytuacji, ale znam sytuacje z życia znajomych mi osób, że facet może specjalnie brać tyle pracy, żeby jak najmniej przebywać w domu. Zrobi wszystko, włącznie z zaharowaniem się, żeby nie spędzać czasu w domu. Może kryzys wieku średniego? Często po kliku latach związku ludzie przechodzą takie "wypalenie".