Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotanaaaaaaaaa

Co robić, co robić, nie chcę się zbłaźnić, ale ledwo się powstrzymuję żeby...

Polecane posty

Gość zdruzgotanaaaaaaa
Odezwał się dziś Przeprosił i tłumaczył, że padła mu bateria w tel ze dojechał do domu i poszedł spać i wstał o 7:30 dziś. Pomijam fakt, ze wczoraj wieczorem był na portalu wiec mógł napisać bo nie spal. Moze sie przebudzil i poszesl spac dalej. Po godzinnym braku reakcji z mojej strony zapytal czy cos sie stalo. Odpisalam za kolejna godzinę, ze niedawno wstałam (bo to prawda) i właśnie pije kawke :) I zapytałam jak podróż ? ;) Teraz on milczy, nie zamierzam pisać nic więcej.

Gość gość
Zadziałało niesamowicie, olał Cię tym razen na serio.

Gość gość
A właśnie, że nie olal. W środę mamy iść do kina, sobotę też planujemy spędzić razem, wszystko z jego inicjatywy :) Chyba jednak podziałało :P

Gość gość
ale co podziałało? że focha nie strzeliłaś? no jasne, ze to lepsze niż te bzdyry z tej głupiej ksiązki, nie wiem dlaczego się tak ekscytujesz, zachowuj sie normalnie, jak facet jest niepowazny to szybciej to wyjdzie bez gówniarskich gierek..

Gość gość
Co to za ksiazka ? Mozna prosic pelny tytul ?

Gość gość
Dlaczego mężczyźni kochają zolzy...to chyba każdy juz zna. A właśnie kupiłam ta książkę dziś rano przy okazji zakupów. Trochę przeczytałam. Na temat nie dzwonienia też jest. Ale nic jak do tej pory nie wyczytałam o rzucaniu focha. Wręcz przeciwnie. Wcale nie taka durna ta ksiazka ;)

Gość sailorrrrr
tak tak, stosuj sie do tych gierek manipulacyjnych, mysl, ze ktos jest z toba tylko dlatego ze stosujesz instrukcje z jakiejs ksiazki a nie dlatego jaka naprawde jestes bedzie musiala byc przyjemna :D a i tak na dlugo to nie wystarczy

Gość gość
To nie żadne gierki. Tylko uczenie faceta o tym, ze kobieta zna swoja wartość. Do tej pory robiłam wszystko tak jak opisywana mila dziewczyna i za każdym razem wyszłam na tym źle...nawet bardzo :O

Gość gość
tak sobie tłumacz

Gość gość
Chociaż dziewczyny, jakby tak się zastanowic. Jak ktoś ma kiepską osobowość to musi jakieś tricki, gierki, manipulacje stosować by starą panną nie zostać.

Gość gość
jeżeli bez zachowywania się jak w tej glupiej ksiaze kaza, facet olewa a po kilku gierkach przedluza zainteresowanie dziewczyna o chwile dluzej, to i tak nie traktuje jej powaznie :) po prostu chcę jeszcze troche pogonic kroliczka, skoro nie chcę jej jak zachowuje się nornmalnie to niech spada na drzewo ale że autorka to mega desperatka to niech wkuwa glupoty z tego "podrecznika" :)

Gość gość
Ale to "gonienie" kroliczka da jej możliwość by rozłozyć nogi bez wyrzutów. W końcu chwilę będzie zabiegać więc ona idąc do łożka nie będzie czula się głupio. Dla każdego coś dobrego. Bo jak normalnie nie jest faceta zatrzymać to nawet jak on się zaciekawi to się znudzi gdy tylko ona odkryje maskę.

Gość gość
Bycie sobą spowodowało, ze splacam długi do dziś po jednym ze związków, bo byłam szara cicha myszka. Ta książka uczy pewności siebie, manipulacji też, ale nie perfidnej i wyrachowanej. Jak ktoś nie czytał niech się nie wypowiada po prostu bo nie macie pojęcia co jest w środku.

Gość gość
Naprawdę myslisz, że ktos wypowiadal by się o niej nie znajac tresci? Jak beznadziejna musisz być żeby bez niej nie potrafic nikogo zainteresowac? No chyba, że normalnych facetow nie chcesz i gustujesz w palantach. Milego oszukiwania samej siebie. Upadek bedzie bolesny.

Gość gość
po co tracicie czas na tłumaczenie jej czegokolwiek? :D niech oszukuje siebie, niech oszukuje facetów, ze jest zupełnie inna niż w rzeczywistości, ona na tym sie najbardziej przejedzie, nie my, nie ci faceci tylko ona

Gość gość
Przejrzałam teraz. Co za bełkot dla gimnazjalistek...Bridget Jones mi się przypomniała