Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiaa951

pomużcie dziewczyny

Polecane posty

hej dziewczyny moze ktoras ma lepsze doswiadcze opowiem wam mniej wiecej jak to było w dnniu okresu zrobiłam sobie test ciazowy i wyszedł negatywny i w tym samym dniu dostałam okres normalny ktory trwał 6 dni i po jakims tyg zrobiłam test z firmy clearblue plus i wyszedł tez negatywny wiec go rzucilam na szafe i wieczorem chcialam go wyzucic a tam ledwo widoczna druga kreska wiec dzisiaj zrobiłam z tej samej firmy ale byl negatywny powiedzcie mni o co chodziło z ta druga kreska jest mozliwe ze moge byc w ciazy

Gość gość
Przeczytaj instrukcję. Jeśli jest w niej napisane, że test jest prawidłowy w czasie od 3 do 5 min. od wykonania go, to oznacza, że po upływie 5min. cokolwiek bedzie działo się na teście, jest już nieważne! Zatem odpowiedź nasuwa się sama - nie jesteś w ciaży.

Gość gość
Ja ci pomogę : "pomóżcie " a nie " pomużcie " no i jak ty masz poprawnie instrukcje testu przeczytać ...

nie wiem kim ty jesteś Gościu ale z tego co tu wszystkie zauważyliśmy jestes tu po to aby sie wymądrzać i patrzec na ortografie i robic z siebie wszechwiedzącą to nie komentuj moich postów

a i jeśli chodzi o test to w instrukcji było ze do okolo 10 minut ale pierwszy raz takie coś mi sie przytrafiło wiec pisze do was a mogłybyście mi powiedziec czy przy nieregularnych cyklach mozna mniej wiecej wyliczyc dni płodne badzo dziekuje wam za pomoc

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej