Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podobają mi się mężczyźni którzy są uważani powszechnie za przystojnych

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem dlaczego, ale tacy zawsze mnie odpychają. Podobają mi się za to faceci niezbyt urodziwi, z różnymi skazami. Jest w nich coś tajemniczego i pociągającego, ich uroda niepokoi. Ma ktoś podobnie?

Gość gość
tez mi sie nie wszyscy poobaja

Gość gość
Dajcie jakieś przykłady brzydali, chętnie popatrzę i zaraz odwdzięczę się tym samym. ;)

Gość gość
ach, przecież to rzecz gustu,nie ma w tym nic wyjątkowego, że tobie akurat się nie podobają a innym tak. Partner ma być dla ciebie pociągający a czy innym się będzie podobał, co cię to obchodzi? chyba, że szukasz potwierdzenia swojego wyboru wśród innych. Wtedy proponuję zrobić sobie ranking i wytypować kandydata z największą ilością pozytywnych głosów. Sorry za odrobinę ironii, ale czasem niektóre teksty zwyczajnie mnie śmieszą.

a ja lubię przystojnych :) tylko nie lubię takich zbyt mocno przypakowanych i z tandetnymi tatuażami, a wiem, że dużo dziewczyn właśnie takich lubi.

Gość gość
fiku, kogo obchodzi co ty lubisz, kretynko:)

Gość gość
Ale ja nie twierdzę, że to coś wyjątkowego, wręcz przeciwnie, specjalnie tutaj napisałam w nadziei, że będzie tutaj więcej wielbicielek brzydali. ;)

Gość gość
tylko nie wypatruj wzroku na cala kolejke brunetow ktora ustawila sie w kolejce do ciebie ze sterczacymi ch/ujami na wierzchu

Gość gość
facet musi mnie pociagac

Gość gość
Fajni brzydale: Klaus Kinski Ben Whishaw Jachym Topol Devendra Banhart Vincent Cassel Mick Jagger (chciałam wkleić linki, ale niestety wtedy wiadomość jest uznana za spam)

Gość gość
W sumie to dobrze, bo faceci powszechnie uważni za przystojnych, są ładni tylko dlatego że mają bardziej kobiece rysy twarzy, niż męskie.

Gość gość
Jeszcze Willem Dafoe i Eugene Hutz z Gogol Bordello.

Gość gość
Dla mnie brzydal to np. Danny de vito, niski gruby oblesny, albo ryszard kalisz. Mick jagger za mlodu wcale nie byl taki brzydki