Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

my kochamy oni też, ale.....tylko siebie

Polecane posty

Gość gość

Po wielu latach doswiadczenia zycia z mezczyzna doszlam do wniosku ze faceci to egoisci, oni cale zycie graja aby osiagnac swoj cel a my kobiety w to wierzymy bo jakze moglo by byc inaczej

Gość gość
Zycie faceta przypomina mi zachowanie kota, bo kot pozostaje tam gdzie jest mu dobrze, gdzie zaspokaja swoj interes, A zycie kobiety przypomina psia nature, pozostanie wierna do konca jak pies

Gość gość
Same wpadamy w swoja pulapke zwana emocjami, miloscia, dla nas np. zycie seksualne ma podtekst milosci, oddania , mezczyzni po prostu kopuluja, moga to robic z kazda i o kazdej porze

Gość gość
Dlatego uwazam ze albo natura nas oszukala, albo my chcemy ja oszukac, bo wszystko sprowadza sie do rozmnazania i przekazywania genow, jestesmy niby lepsi od zwierzat, co jest nieprawda, mamy po prostu wiekszy balagan w glowie

Gość gość
A potem wielka rozpacz i roaczarowanie bo pan samiec poszedl do innej, kobieta ma serce w glowie, facet......

Gość gość
Ja tez mam tak a jestem kobietą powinnam byc psem a jestem kotem i mam wyyebane :)

Gość zupełnie nowa
Jakbyście dziewuchy nie myślały tylko o seksie a faktycznie o miłości to byście im du/py nie dawały.

Gość widzę tu tylko
Bla, bla, blaaaa...