Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 165 cm wzrostu i moj narzeczony narzeka, ze jestem za niska

Polecane posty

Gość gość

Co ja mam zrobić? Przecież wzrostu nie zmienię a on cały czas mi powtarza, że wszystko byłoby we mnie idealne gdyby nie wzrost;/

Gość gość
a ile on ma ze tak mowi? to sredni wzrost

Gość gość
Zmien narzeczonego. Ja mam 165cm a moj maz 186 i nigdy mi tak nie powiedzial

Gość gość
powinnaś zmienić narzeczonego, ten to jakiś wybrakowany model

Gość gość
Jest wysoki, ma 190 cm wzrostu no ale przecież wzrostu nie zmienię. W zasadzie nigdy nie przywiązywałam wagi do tej kwestii (uważam, że mam średni wzrost) a on cały czas do mnie mówi, że wyglądam jak dziecko.

Gość gość
troche sporo miedzy wami roznicy wzrostu dlatego tak mowi, nie przejmuj sie

Gość gość
przecież to prowo wysokiej, nieproporcjonalnej tyki, która chce leczyć kompleksy.

Gość gość
nie rzuce go przeciez z takiego powodu szczególnie, że w innych kwestiach dogadujemy się idealnie. W sumie dobrze, że jest ze mną szczery ale tak tylko piszę sobie na kafe:)

Gość gość
Wiadomo ze fajnie jakbys miala te 3-5 cm wiecej ale 165 to i tak nie jest zle, nos obcasy i roznica wzrostu troche sie zmniejszy miedzy wami ;)

Gość gość
ja mam 169 cm i ciągle słyszę że jestem za wysoka. Ciesz się ze swojego wzrostu

Gość gość
ja mam nie całe 160 a mój chłopak 178 ale nigdy nie powiedział ze mu przeszkadza. wręcz przeciwnie nieraz mówił ze uwielbia to ze jestem taka drobna bo może mnie mieć cala w ramionach. myślę ze twoj chlopak to zakompleksiony dragal . jak cie kocha to powinien cie zaakceptować a nie mowic ci takie rzeczy i to kilkakrotnie . ja tez chcialabym miec 5 cm wiecej ale dla sb samej a nie innej osoby. jesli tb to nie preszkadza to olej takie gadanie :)

Gość gość
zmien narzeczonego

Gość gość
Tak jak ci radzą zmień narzeczonego. A niby co mu tak przeszkadza w twoim wzroście? Każdy człowiek ma tyle wzrostu ile ma i sobie tego nie zmieni. Ja mam 198, moja dziewczyna miała 163 i jakoś nikomu to nie przeszkadzało, ani mnie, ani jej, wręcz przeciwnie. Rozstaliśmy się, ale spokojnie i na pewno nie z powodu wzrostu. Albo ma poważne kompleksy, albo tylko jaja sobie robi a ty bierzesz wszystko zbyt poważnie... Wyluzuj a zamiast pisać o tym na forach to z nim o tym kiedyś po prostu pogadaj.

Gość gość
gość 2014.09.16 ja mam 169 cm i ciągle słyszę że jestem za wysoka. X Chyba żartujesz...

Gość gość
poszukaj innego narzeczonego , skoro nie podobasz mu się po co z tobą jest ?, jakiś desperat , potem bedzie tylko gorzej będzie cię zdradzał i opowiadał kumplom jaką to ma ...ujową żonę , ja nie chciałabym być z kimś komu się nie podobam

Gość gość
od razu zmien narzeczonego, jakis głupi jest