Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Euflagiusz

Obwisłe cycki po karmieniu piersią, pomóżcie

Polecane posty

Gość Euflagiusz

Jestem mężem, a moja żona chciała dziecko. Teraz dziecko ma 10 miesięcy, a ona ma obwisłe cycki od karmienia piersią. Nie akceptuję jej obecnego wyglądu, który mnie nie pociąga. Proszę o informację n/t możliwości zapobiegania obwisowi. Czytałem tutejsze wątki, znacie się na różnych dietach - prośba o pomoc.

Gość gościka
musi pić piwo a ty je musisz przy każdej okazji miętosić i masować i szczypać i klepać i używaj przy tym kremu. Serio

Gość gościka
No i dobry stanik to podstawa

Gość gościka
I niech pije twoje nasienie, a czasami tryskaj jej na piersi i wcieraj nie zgrywam się tutaj teraz serio to pomaga

Gość Euflagiusz
Zainteresowala mnie możliwość miętoszenia. Moja żona raczej nie przepada. Może więc jakaś dieta? Pomóżcie!

Gość gość
Dieta na obwisłe cycki? :D Przeszperaj lepiej forum czy Twoja żona nie pytała czasem o dietę na powiększenie penisa :D :D

Gość gość
forum.gazeta.pl/forum/w,32203,134584760,,Zanik_gruczolu_piersiowego_po_ciazy.html?v=2 00000000 "Jeśli masz zastrzeżenia co do jędrności swoich piersi, spróbuj przez pełny miesiąc: 1. spać w staniku (wygodny, luźny pod biustem, może być przymały w miskach - chodzi jednak o to, żeby przytrzymał biust) - to jest najważniejszy punkt programu 2. chodzić w dzień zawsze w dobranym staniku (lista sklepów, które służą szeroką rozmiarówką, a nieraz fachową pomocą, jest tutaj: stanikowamapa.prv.pl ). 3. w diecie miej białko zwierzęce (ryby, chude białe mięso, oliwę z oliwek, mnóstwo warzyw i trochę owoców zawierających witaminę C) 4. pływać 5. stosować zimny prysznic na piersi 6. wcierać w piersi różne kosmetyki (wszystko jedno jakie, byle wcieranie trwało parę minut, a nie kończyło się po zapaćkaniu skóry preparatem)"

Gość gość
Jest coś takiego jak zabieg podniesienia i powiększenia jesli coś ci zmalało z objętości. Czyli wyskakujesz z 20 tys. :)

Gość gość
Z tym nasieniem to prawda jest bardzo bogate. Musisz miętosić mówię ci że to sprawdzony sposób i działa.

Gość gość
Jestem w szoku.Jak mozesz tak mowic? Faceci to naprawde sa tempi mysla tylko o sobie....Wiesz jak ciezko jest zniesc ciaze i urodzic dziecko? Zona robila wszytsko co w jej mocy,zeby wydac na swiat tobie potomka,a ty tak jej sie odplacasz? To po co chciales miec dziecko? Nie wiesz jaki to bol gdy peka lub gdy nacinaja kobiecie krocze,zeby dziecko wyszlo na swiat ;/ Powinnienes wspierac ja mowic,ze jest piekna i wspaniala,a nie narzekac.Wspolczuje twojej zonie,ze ma takiego meza;/

Gość gość
Ostatni wpis to zupełnie niepotrzebna napinka. Czy ja mówię żonie że ma wiszące cyce? Nie, ja mówię to wam. A sprawa nie jest banalna i trzeba ją uporządkować. Dziecko musi ojca, a z wiszącymi cycami może być wychowywane przez samotną matkę. Sami więc widzicie, że mam na uwadze i rodzinę jako całość i dziecko a w szczególności żonę i jej cyce.

Gość gość
To ci miłość nad którą jest jędrność piersi!

Gość gość
biedna kobieta... jej rola ogranicza się tylko do cycków... Na co Ci jędrne piersi żony, skoro i tak nie pozwalała Ci ich miętosić? Jeżeli tylko do patrzenia do popatrzeć sobie na cyki możesz w Internecie. A jak nie? To wyskakuj z kasy i funduj żonie operację plastyczną, bo skoro jest aż tak źle, że aż Cię nie pociąga, to tutaj raczej żadne diety i masaże już nie pomogą.

Gość Euflagiusz
No dobra przyznam. Mnie może i te cycki pociągają. Ale moim kumple się śmieją. Byliśmy na takim małym meetingu nad Wisłą i pokazywaliśmy zdjęcia swoich żon. No i jakoś po tym spotkaniu nabrałem dystansu do żony. 20 tysi spokojnie damy radę.

Gość gość
Ale zdjęcia żon topless rozumiem pokazujecie sobie? :D

Gość gość
A twój kootas jest dość jędrny i twardy kiedy trzeba?