Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryanair

Rezerwacja miejsc w ryanair

Polecane posty

Gość ryanair

Witam kochani forumowicze. Wkrotce planuje podroz do naszego ulochabego kraju wraz z dwojka malych dzieci i teraz mam pytanko;-) Wyczytalam,ze ryanair wprowadzil rezerwacje miejsc czy kazdy z was kto lata z rodzina rezerwuje te miejsca? zastanawiam sie czy jak zamowie dla siebie i dla dzieci bilety i nie wykupie tych miejsc obok siebie to system i tak nam przydzieli te miejsca obok siebie czy ja i dzieci bedziemy siedziec w roznych miejscach? bardzo prosze o odpowiedz osoby ktore lecialy juz i byly w takiej sytuacji dziekuje

Gość gość
Roznie ci sie moze trafic lecac z dziecmi nie ryzykowalabym

Gość gość
nawet jak nie zarezerwujesz miejsc to będziesz siedziec obok dzieci. Jak to niby ma wyglądać ?dzieci osobno i matka osobno? nawet jak będzie tylko jedno miejsce wolne w każdym rzędzie to stewardesy poproszą pasażerów o przeniesienie się tak bys mogła siedzieć razem z dziećmi. Wiem, bo często latam i tak to wygląda.

Gość gość
odkad wprowadzili w ryanair rezerwacje miejsc, lecialam z nimi dwa razy. ja, maz i dziecko. nie rezerwowalismy, ale miejsca przydzielono nam obok siebie.

Gość gość
dziekuje slicznie kochani za odpowiedzi. mialam wczoraj obawy ze moja 3,5 latka np wyladuje na koncu samolotu a ja z 1,5 rocznym dzieckiem bede gdzies z przodu;-) dziekuje i pozdrawiam