Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

celem życia tępych absolwentek pedagogiki jest rozmnożenie i wierna służba mężow

Polecane posty

Gość gość

i... tak wynika z moich obserwacji, nie znoszę absolwentek pedagogiki, ktore sie na nic innego nie dostaly, a przed rozpoczeciem swoich studiow na ktore sie ledwo zalapaly, nie znosily dzieci; nie wiem, jak moglam sie z kims takim zadawac, ale juz nigdy wiecej, jak zapyta, o co mi chodzi, czemu nie chce z nia rozmawiac, to powiem, co o tego typu osobie mysle, pogardzam

Gość gość
Na pedagogikę idą tępe dzidy

Gość gość
bo naprawde byla tepa, a teraz kaze o sobie mowic, ze jest nauczycielka; mysle, ze kul u nog trzeba sie pozbywac - lepiej pozno niz wcale, nie dam rady udawac przyjazni wobec osoby, ktora gardze

Gość gość
No ja ja widziałam jak z********a w barze, więc z ta nauczycielka (czego? :D ) to ściema

Gość gość
Rozmnażanje tak... Praca w szkole po pedagogidze? Jedynie jeśli ktoś im załatwi.

Gość gość
Tam nie ma egzaminów, na pedagogidze? :D

Gość gość
skoro "wierna służba mężów", to chyba nie jest tak źle? Tylko czy da się dziś znaleźć tAKICH, KTÓRZY WIERNIE SŁUŻĄ? W każdym razie dobrze kombinują.

Gość gość
tam na "pedagogidze" to nie wiadomo co jest, niemniej jednak na pewno przekonują te tępe sieroty jak to cudownie być mamusia - jak wytlumaczyc, ze ktoś nienawidzi dzieci, idzie na pedagogikę "bo cos studiować trzeba", a po jej ukończeniu podobno je kocha i uważa się za specjaliste od wychowania - ma 800 zl na zycie i szuka nadzianego prawika (opisuje autentyczny przypadek)

Gość gość
No i dobrze. Kobieta nie musi pracować, ma dość zajęcia w domu. Jeśli znajdzie mężczyznę, który wiernie służy, to tylko świadczy o sprycie i zaradności życiowej.

Gość gość
w tytule miało być "mężowi" ale tytuł był za długi i ostatniej litery nie udało się wpisac, także proszę nie sugerować, ze ja pisać poprawnie nie potrafie

Gość gość
a, ja myslalam, ze celem człowieka jest rozwój osobisty, a wy popieracie siedzenie takiej krowy w domu na garnuszku szwanca, któremu ona musi sluzyc, a on bzyka na boku i może ja w każdej chwili pogonić? to macie super aspiracje zyciowe