Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innka22

o ile powiekszyły wam sie piersi w ciąży?

Polecane posty

Gość innka22

mam mały biust (b mieseczka)jestem w 5 mies ciązy i praktycznie w ogóle mi się nie powiększyły, czy jeszcze mi się powiększą?, i czy będę mogła karmić piersią?

Gość gość
mnie się nie powiekzzył ale mam 75f. Rozmiar biustu nie ma znaczenia dla karmienia piersią, jeżeli juz to brodawka.

Gość gość
5 rozmiarow

Gość innka22
brodawka się powiększyła i to bardzo , a piersi tylko zaokrągliły , czy mogą jeszcze się powiększyć?

Gość gość
mogą i się powiększą,

Gość gość
wielkość do karmienia nie ma nic do rzeczy, ja miałam: przed ciąża C w ciąży D/E po ciąży B

Gość gość
Miałam B Potem D

Gość gość
A co ma powiekszenie do karmienia? Kobiety z malym biustem tez karmią piersią. Ja mialam i mam D.

Gość innka22
może i nie ma ale lepiej chyba wygląda jak się karmi piersią średnią lub dużą niż taką małą

Gość innka22
moja koleżanka mówiła mi , a ma mniejsze piersi niż ja bo A i teściowa jej powiedziała a czym ty karmisz dziecko, przecież ty cycków nie masz, więc istnieje takie przekonanie że jak mały biust to mleka brak

Gość gość
Nie do wiary, że ciągle jest tyle kobiet noszących źle dobrane biustonosze i nie mających pojęcia o rozmiarach własnych cycków... :o

Gość innka22
ale ja nosze dobry biustonosz, naprawdę mam taki mały biust 70 B

Gość gość
przed 75 b, teraz 38 tc 80c

Gość gość
Ja przed ciążą miałam 75 B a w ciąży powiększył się do 75 DD..

Gość gość
Zazdroszczę Ci małego biustu!!!!! Mój rozmiar braffiterka określiła jako "średniak" (miseczka e) ale wiele bym dała, żeby mieć całkiem mały biust bo to wygodniej i dłużej będzie ładny. Mi pod sam koniec ciąży skoczyło z b na e.

Gość gość
ja jestem teraz w 8 miesiącu i jak narazie biust mi się praktycznie nie powiększył, jest taki jaki był, małe C

Gość innka22
wiesz nie wiem czego mi zazdrościsz małych pryszczy, ok jeszcze jak nie byłam w ciąży to strasznie mi nie przeszkadzały bo ogólnie jestem szczupła, ale teraz brzuszek jest a piersi malutkie, boję się jak to będzie na porodówce, większość kobiet w ciąży to ogromne piersi ma

Gość gość
a Ty musisz mieć balony bo inne tak mają? Co to za argument, że na porodówce ktoś będzie mieć większe cycki??????? Wielkość biustu a ilość pokarmu nie mają ze sobą NIC wspólnego. Zazdroszczę małych bo prowadzę aktywny tryb życia, mam sporo ruchu i mały biust jest do ćwiczeń/sportu idealny. Z dużym jest po prostu mniej wygodnie. Nie rozumiem tego parcia kobiet na to, żeby mieć duże biusty. Przecież waszym facetom się podobacie :)

Gość innka22
balonów nie musze mieć, ale choć teraz w ciąży takie średniaczki by się przydały a po drugie to wydaje mi się że śmiesznie wygląda jak kobieta karmi takim małym biuścikiem

Gość gość
a po drugie to wydaje mi się że śmiesznie wygląda jak kobieta karmi takim małym biuścikiem

Gość gość
Ale kto Cię będzie karmiąca oglądać? Rozmiar biustu nie ma znaczenia.

Gość gość
w ciąży to piersi miałam małe tak jak zawsze. Ty się lepiej pytaj co dzieje się PO PORODZIE :D to jest szok, jakie miałam balony, tak z 4, 5 dni po porodzie! Mleko pojawia się przecież po porodzie, po co Ci w ciąży? :D

Gość gość
po co Ci w ciąży? smiech.gif x bo inne panie mają, więc głupio nie mieć :P

Gość innka22
jak byłam u siostry na porodówce to babki normalnie karmiły piersią na salce odwiedzin, a przecież tak w sali też się karmi więc widać jaki jest biust

Gość gość
Przed ciążą 70F, teraz w 25tc mam 70G i za chwilę będę musiała wskoczyć w miseczkę wyżej. Aż się boję co będzie po porodzie... :S Już teraz są ciężkie jak cholera. Do dziewczyny, która narzeka na niewielkie piersi - ciesz się kochana! Ja ze zgrozą patrzę jak mi rosną, wiem, że zapewne nie wrócą do poprzedniego kształtu a przy większym rozmiarze to wierz mi, grawitacja robi swoje tak czy inaczej. :( Poza tym nie mam opcji, żeby chodzić bez stanika. Duży biust jest po prostu niewygodny... Trudno dobrać nawet kostium kąpielowy, w którym można wygodnie pływać, teraz na basen chodzę w dwuczęściowym wiązanym na szyi bo jednoczęściowe ciążowe, które mierzyłam nie trzymają mi w ogóle piersi i są za małe w biuście... - widać producenci skupiają się tylko na brzuszku... Mam koleżankę równolatkę (zaraz po trzydziestce), która ma miseczkę A, i po dwóch ciążach i w sumie 1,5 roku karmienia ma piersi jak nastolatka, nawet jak stanika nie założy to sterczą. A takie duże to sama możesz sobie wyobrazić... Nie wchodzę tu w kwestie estetyczne, każdemu podoba się co innego, ale jakbym miała wybór to bym wolała małe :) bo to po prostu duuuużo wygodniej!

Gość gość
my kobiety takie jesteśmy że jak mamy duże chcemy małe a jak małe to duże, jak włosy kręcone to prostujemy i na odwrót, cóż taki los baby:)

Gość gość
Ja miałam średniawe, 30FF (jakieś 65H), pod koniec ciąży 2 miseczki więcej (30GG), na początku karmienia jeszcze miska na plusie. Rok od zakończenia karmienia wróciłam do starego rozmiaru. 0000 A na basen to nawet stroju jednoczęściowego szukać nie próbowałam. Kupiłam na ebayu bikini 30GG za zawrotną sumę 20 funtów z przesyłką za komplet :D

Gość gość
Tfu, przepraszam, 32G z bikini miałam, w 30 bym się za chiny nie zapięła (do staników pod koniec ciąży dodawałam przedłużkę, do stroju się nie da) ;)

Gość gość
Ja przed ciążą miałam 75 D / duże C w ciążdy nosiłam stanik dla ciężarnych 75 D karmiąć był← jeszcze wieskze ale te staniki mialam takei elastyczne dopasowujące się karmilam 7 miesiecy (tylko i wyłacznie piersią 4 mce) w roczek dziecak mialam rozmiar 70 C teraz - dziecko ma 2 lata - mam 65 duże B (schudlam ostatnio 11 kg)

Gość gość
przed ciążą 75 D w trakcie 75 F w trakcie karmienia g koszmar po zakończeniu 75 E niestety wyglądają strasznie