Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kuchnia pod wymiar?

Polecane posty

Gość gość
na wymiar - te ze sklepu nie mają klejonych obrzeży tylko taka taśma - łatwo to można poznać - mają ostre krawędzie i się szybko rozlatują ;/ Możesz z mężem sama sobie zrobić tanio jak się przyłożycie pomierzcie wszystko i zamówicie wszystkie części w stolarni - ja tak robiłam, potem gootwe elementy składacie tyle że trzeba je nawiercać pod uchwyty i zawiasy samemu. Tak samo robią firmy od kuchni.

Gość gość
Ja miałam podobną sytuację i też nie mogłam nigdzie poszukać pasującego idealnie. Przypadkowo trafiłam na HIT MEBLE. znalazłam ich przez internet www.hitmeble.pl i pomogli. Proponuję do nich zadzwonić i zapytać. Ceny maja niskie i duże możliwości.

Gość Zośka9
Wszystko zależy od tego jaką masz kuchnię. Moja jest bardzo mała, dlatego trzeba było kombinować. Zwykłe meble z sieciówek kompletnie by się nie sprawdziły, bo zmieściłoby się ich naprawdę niewiele. Dlatego wybraliśmy kuchnię na wymiar, bo daje więcej możliwości. Do tego wybraliśmy rozsuwany stół, żeby nie zajmował wiele miejsca stąd http://www.batdom.pl/stoly.ehtml i taborety zamiast krzeseł, żeby można je było chować pod blat. Może wydaliśmy więcej, ale przynajmniej mam w kuchni dużo miejsca. A to jednak wydatek na lata, więc warto.

Meble pod wymiar i z sieciówki to tak jak bielizną z marką i z bazaru, niby do tego samego ale......, Meble pod wymiar fajna sprawa ale muszą być odpowiednio zagospodarowane, a fajne wnętrza do mebli można znaleźć na www.phu-gral.pl

Gość gość
ja zamawiałam u http://www.siemieniako.pl/galeria meble nie tylko do kuchni ale i pokoi do dzieci. Szafy wnekowe sa dla mnie idealnym rozwiązaniem, bo duzo mnozna w nie schowac a i nie zajmuja duzo miejsca.

Gość gość
Ja wam polecam Meble Janas - kuchnie są super. Ja jestem zadowolona. Ich strona to: www.meblejanas.eu Z tego co wiem to można wysłać wycenę na punkt bliżej was (info ja znalazłam na ich stronie) i wycena bezpłatna!

Gość gość
Meble pod wymiar zamawiałem w HIT MEBLE w Poznaniu przy ul. Zamenhofa 138. Sprzedawcy poradzili mi jak właściwie dokonać pomiarów i pomogli przy wyborze. Jestem zachwycony. Meble kuchenne są świetnej jakości a do tego były w atrakcyjnej cenie mimo, że kupowałem na wymiar. Mają też stronę internetową na której sam ich znalazłem www.hitmeble.pl

Gość gość
Zamawiając meble na wymiar masz pewność, że wszystko będzie pasować i będzie tak jak chcesz. Sama zamawiałam meble od firmy www.kuchniepinio.pl z Tych. Kuchnia wygląda świetnie, mieli ciekawe pomysły i realizacja jest na wysokim poziomie

Gość gość
Jak dla mnie zdecydowanie lepsze są meble na wymiar. Z kuchni zazwyczaj się tak często korzysta że dobrze żeby była zaprojektowana tak jak się chce pod względem funkcjonalności. Pamiętam że jak z ciekawości oglądałam gotowe zestawy to a to brakowało jakiejś szuflady a to jeszcze czegoś innego. Grunt to żeby wynająć do tego sprawdzoną firmę która wykona je bez żadnych defektów. My z mężem wynajęliśmy Verlani www.verlani.com i jesteśmy bardzo zadowoleni. A jeżeli chodzi jeszcze o meble z takich sklepów jak Ikea czy Agata to kolejnym minusem jest to że są w co którymś domu w Polsce a fajnie mieć coś oryginalnego.