Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce byc pewna siebie..

Polecane posty

Gość gość

mam dosyć uciekania od ludzi.. bania sie.. Chce pokochać siebie i swój wygląd. Problem w tym, ze nie potrafię.... Kiedy patrzę w lustro widzę.. Rozpacz. I nic więcej. Tylko co tu zrobic? No cóż.. Chyba tak będzie juz zawsze. Moje kontakty z ludźmi a raczej ich brak pozostana, zazdrość i smutek widząc dziewczyny ladne również, oraz patrząc na chłopaków, którzy w podświadomości podobają mi sie bardzooo, ale wiem, ze żaden nie zwrócona mnie uwagę. I nie p******ic mi, ze w końcu mnie jakiś pokocha. Nie wierze w to. Chłopak leci na.. No wiecie. Wygląd. Stać mnie jedynie na chuj wie kogo. A najgorsze jest to, ze ja sama siebie nie potrafię pokochać, wiec jak ktoś ma mnie pokochać? I uwierzcie, że zyskać pewność siebie jest niezwykle trudno.

Gość gość
Ojej biedne dziecko idź do psychologa albo postaraj sie poprawić wygląd

Gość gość
Jak poprawić wygląd?

Gość gość
To zależy. Szczególnie styl ubierania no i podejrzewam, ze z włosami musisz coś zrbc, jeśli masz brwi niewyregulowane, o to zrób, postaw na lekki makijaż i ubrania podkreślające atuty figury, wady zakrywaj jeśli chodzi o uszy, czoło jeśli masz coś nie tak to włosy, wszystko da sie zrobic ale rozumiem ze nie wszystkich srac na markowe ciuchy, drogie kosmetyki, lokowke, prostownice no i czas na codzienne szykowanie, kosmetyczke. Ale co możesz, zrob

Gość gość
Zapuśc włosy, wybiel zęby, schudnij trochę jeśli musisz. I potem do nas napisz

Gość gość
Nie stać mnie na wybielanie żeby. Zapuszczam ale co z tego skoro mam tylko puch