Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość987

Mąż od rana do wieczora gra...

Polecane posty

Gość gość987

Jesteśmy młodym małżeństwem. Wspólnych dzieci nie mamy, ale mąż z wcześniejszego kilkuletniego związku ma syna, który nie mieszka z nami ale jest u nas dwa weekendy w miesiącu i dwa trzy dni w ciągu tygodnia. i właściwie opieka nad synem to jest w tym momencie jedyny obowiązek mojego męża. od dwóch tygodni nie robi nic innego oprócz grania w jakąś internetową grę po 10-15 h dziennie. Mąż prowadzi własna firmę więc codziennie nie musi być w pracy, może wpaść na godzinę, dwie a i tak wszytko działa. Wcześniej tez bywały momenty,że dla relaksu, czy po całym dniu lublił sobie posiedzieć, pograć, ale teraz to już stało się przesadą. Nie robi nic w domu, może byc syf, jemu to nie przeszkadza. Jak go o coś poproszę to zrobi to czasem z większym czasem z mniejszym ociąganiem bądź marudzeniem., Od niego nie wychodzi żadna inicjatywa. Na zakupy wychodzić mu się nie chce, ale jeśli w domu nie ma jedzenia to pierwsze pytanie jest do mnie o to co ugotuję. Dodam ze ja pracuję 8 h dziennie, czasami 10. Nie narzekam bo nie mam problemu połączenia pracy z obowiązkami w domu, ale zachowanie mojego męża zwyczajnie mnie przeraża. On nie widzi problemu, a ja...myślę nad rozstaniem. Nie wiem czy chce rad, bo w sumie sama muszę zaradzić temu, chciałam się po prostu wygadać. Pozdrawiam!

Gość gość
Wygadałaś się tu, a teraz zbierz się do kupy i POROZMAWIAJ Z NIM na poważnie!

Gość gość
Tu nie ma o czym rozmawiać, tylko obiad gotować. Po coś cię przecież wziął.

Gość gość
gość987 - marsz do garów a nie tu marudzisz na forum!