Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stoje sama w nowym mieszkaniu nie mam w nim nic

Polecane posty

Gość gość

jestem ja i mój tablet w kuchni meble wbudowany piec, zmywarka, pralka, lodowka no i oczywiście zlew, bateria i kilka mebelków w łazience - kabina prysznicowa, wc, zlewozmywak i armatura potrzebuje wszystkiego na dziś dzień mam 10 tys na zakupy co kupic? mysle nie kupować na razie lozka, tylko materac piankowy za stpwe w jysku bo maz w Niemczech przyjedzie dopiero za miesiąc co kupowaliliscie jak się przeprowadiliscie?

Gość gość
kobieta i nie wie co kupic do mieszkania pewnie maz wszystko zarobił, kupił , zorganizował a ty tylko jesteś

Gość gość
mieszkanie urządzone w 75% ale "nic w nim nie mam". się poprzewracało :O

Gość gość
nie wszystko mąż ja sprzedałam dom po babci który odziedziczyłam ja wlozylam w to 40% sumy a maz 60 ale jakie to znaczenie skoro mamy wspólny budzet

Gość gość
mysle o takich rzeczach jak wyposazenie kuchni, okurzacz wyposazenie łazienki, jakies reczniki kosmetyki do użytku mieszkanie ma 80m2 trochę do urządzenia jest pokoj dla syna który obecnie jest u moich rodzicow przede wszystkim - meble do jego pokoju - syn chodzi do 2 klasy szkoły podstawowej chciałabym jakos konkretnie zagospodarować te pieniądze i tak mysle co najpierw kupic

Gość gość
podszywy, nie mam męża ani syna, jestem dziewicą

Gość gość
podszyw że jestem dziewicą - nieprawda , nie jestem dziewica od 14 roku zycia

Gość gość
To czyli nie ty harowałaś na te 40% tylko babcia leserze :) Wiec dalej tylko 'jesteś' :D

Gość gość
oky widze ze nie bardz mogę liczyc na rade no coz

Gość gość
hahaha gimbazie żal dupsko ściska Autorko - wyposażenie kuchni - czajnik, krajalnic do chleba, ściereczki kuchenne, produkty spożywcze, ja bym nie umiała żyć bez szybkowaru, brendera, sokowirówki łazienka - waga lazienkowa i waga kuchenna ;) ręczniki , kosmetyki chemia do pokoju syna łóżko, biurko, mebelki ubrania masz u rodziców? syn ma komputer do szkoły? na same wyposażenie pokoju syna 5 tys wydasz jak nic masz w mieszkaniu żyrandole? lampy, etc? może telewizor, stołki do kuchni, jakieś pufy sama urządzam dom już od roku - studnia bez dna

Gość gość
gdzie kupiłaś mieszkanie i jaka cena za m2?

Gość gość
cnote straciłam w galerii

Gość gość
12:09 - hahahaha i na to wszystko ma starczyć 10 tys ? sama jesteś chyba z gimnazjum

Gość gość
stół, krzesła-do kuchni. dziecku biurko,łóżko i szafkę na zabawki i książki. sobie wieszak na ubrania albo szafa, coś do spania,(materac, kanapa). ręczniki, pościel masz? chyba tak? dycha spokojnie wystarczy na podstawowe meble. nie z wyzszej półki, ale ikea, albo brw.

Gość gość
co za glupi temat

Gość gość
syn ma meble które oddal za friko nam mój brat ale to sa stare i brzydkie meble dziecięce wiem ze na pokoj wydam więcej niż 5 tys syn komputer ma swój o tym samym myslalam synek do października pozostanie u rodzicow pod Elblągiem bo szkole tu ma od października myslimy z mezem wziasc kredyt na urządzenie pracuje w banku i widze jak dużo ludzi ma problem ze splata a maz pracuje w budownictwie 8 miesięcy Niemczech 4 miesiące tu pracuje dorywczo problemów finansowych jakos nie mielismy ale nigdy nic nie wiadomo mieskanie kupiliśmy w Gdansku, cena 3999 za m2

Gość gość
Polecam zajrzeć na www.hitmeble.pl Meblowałem tam swoją kawalerkę. Najpierw zrobiłem szerokie rozeznanie w kwestii cen i u nich jest najtaniej. Meble zamówiłem przez telefon i wszystko mi dostarczyli pod sam blok a do tego zaoszczędziłem kilkaset złotych.

Gość gość
Wrzuc fotke mieszkania to ocenimy .