Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradzil czy nie

Polecane posty

Gość gość

Co myslicie, dzwonie do chlopaka, o 22 a on jakby mu ktos wiadro zimnej wody w gacie wlał - nagle mu wszystko wylecialo z glowy (w sensie "zakupy? Ja mialem zrobic zakupy? Yyy.. a no tak tak, faktycznie"), miotal sie, zawieszal, rozmowa trwala minute a on chyba ze 100 razy powtorzyl "i ten..." (taki "zawiesznik" w zdaniu, cos jak "yyy.." :p). Spytany co robi oburzyl sie ze go szpieguje (???), powiedzial ze cos waznego i pogadamy jak wroci (o tych zakupach tez, a te mial zrobic po drodze :/) i ze nie moze gadac. Zadzwonil w koncu po 30min i zrobil awanture o jakies gowno, typowo szukal zaczepki, jakby chcial znalesc jakas wine po mojej stronie zeby odwrocic uwage od siebie. Wrocil na fochu kompletnym, pytalam co sie stalo ale powtarzal ze zmeczony jest i nie chodzi o mnie. Kolacje mi zrobil (co sie nie zdarza!!!), ale bez slowa. Rano wstal, ubral sie i wyszedl, przez telefon mowil ze nadal jest zmeczony. WTF help

Gość anka ka
Może dzisiaj spytaj się go po prostu, co wczoraj robił, jeżeli będzie kręcił, to możesz się zacząć martwić, ale wcale nie jest powiedziane, że Cię zdradza :)

Gość gośćautorka
No wlasnie pytalam, krecil ze pracy szukal po znajomych, caly dzien jezdzil po miescie i takie tam. Niby mogl, ale czemu taki posr.any byl jak zadzwonilam.

Gość anka ka
Ale pomyśl inaczej, myślisz, że gdyby Cię zdradzał, to by odebrał telefon od Ciebie? Przecież mógł zawsze oddzwonić, chyba nie byłby na tyle bezczelny, żeby Cię zdradzać i jednocześnie odbierać telefon i rozmawiać z Tobą :)

Gość gość
Może miał zły dzień a raczej wieczór spytaj go pewnie już ochłonął. A jak zacznie wykręcać kota ogonem to przeszukaj jego telefon, kompa ......

Gość gośćautorka
Anka w sumie racja. Ale po co odbierał skoro nie mogl gadac bo zalatwial coa bardzo waznego :p ? Moze tak sie zląkl ze odebral odruchowo :p gosciu, w telefonie nic nie ma, on kasuje smsy. Szczegolnie od koleżanek bo "nie chce miec sluchane o jakies glupie "co słychać" "

Gość gość
Cos kreci , smierdzaca sprawa wg mnie.Badz czujna

Gość gość
szczegolnie ten pusty tel jest podejrzany

dobra, a teraz zdaj sobie sprawe o swoim podejsciu - nie zastanawia Cie to,ze pierwsze o czym pomyslalas,to zdrada? sam fakt swiadczy o tym,ze z tym zwiazkiem ( bo gdzie zaufanie, konstruktywne rozmowy) jest cos nie tak.

Gość gośćautorka
Owszem - jest bardzo zle między mna a nim.