Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Mam taki skromny plan żeby dzis się subtelnie na...ć

Polecane posty

ale mam podły humor. bez powodu :O w*****a mnie już mieszkanie z rodzicami, ze wszystkim muszę się kryć, chciałabym odciąć się od nich. za godzinę otworzę zimne piwko i nagle świat stanie się barwny , a ja się wyluzuję

Gość gość
zamieszkaj ze swoim facetem, ale i tak nie będzie chciał pewnie:D

Gość gość
nie zapijaj chandry :D

nie rozumiesz że nie chce z nim mieszkać!!! Najlepiej jest jak widujemy się w weekendy, taka codzienność z nim mogłaby zaszkodzić związkowi.

o 18 otworzę piwo, teraz jeszcze się powstrzymam, zrobie jakieś jedzenie na zapas, żeby potem nie iść pijana do kuchni

Gość gość
Ja pierdolę, ta znowu będzie pła do monitora. Naprawdę tak głupia, brzydka i wredna jesteś, że nie masz się nawet z kim napić???

poprzednim razem się najebałam, bo miałam powody, teraz piję dla zabicia nudy i na polepszenie nastroju, pośpiewam sobie przy tym cichutko

Nie, nie mam się z kim napić, tu gdzie jestem nie mam żadnych znajomych, wszyscy powyjeżdżali z tej dziury, na szczeście jestem tu tylko do konca wrzesnia :O

Gość gość
tia... nie ma to jak upijanie sie w towarzystwie wtedy czlowiek nie wydaje sie ani brzydki ani glupi ani wredny :D gratulacje gosciuz 17.17

Gość gość
man on the moon dziś Odwal się pomarańczo od Studzi. oczko.gif x Bo co? Bo Ty tak każesz? Kolejne zero z przerostem ego?

nienawidzę tej miejscowości, ja p*****le, jeszcze stary chcą żebym tu została i klepała biedę

Gość gość
nie marudź ! ja mieszkam za granicą i subtelnie się najobbbałam dzisiaj bo wszystko w*****a ! a głównie bezsens życia tutaj myślicie wszyscy że to taki miód na emigracji a tu c****ja ! praca dom kłopoty obowiązki urzędy i starzy schorowani rodzice w Polsce dzień od dnia niczym się nie różni ...sranie praca nuda codzienność rutyna gófffno z życia mam dzisiaj c***jowy nastrój :O na zdrowie !

Moralizatorzy z kafe... nie próbuj im niczego tłumaczyć Studziu, to są ludzie po przejściach. ;) Napisz coś o piwie/winie, a już oczami wyobraźni widzą swojego ojca/męża i zaczynają bezsensownie klepać w klawisze. Zlew;)

Gość gość
ja nikogo nie moralizuje mam w tyłku dzisiaj wsio ! bosze ,jakie bezsensowne czasy obecnie :O trauma totalna

Gość gość
gość dziś tia... nie ma to jak upijanie sie w towarzystwie wtedy czlowiek nie wydaje sie ani brzydki ani glupi ani wredny smiech.gif gratulacje gosciuz 17.17 X No tak, bo istotą jest to co się komuś wydaje ;)

Ja tez lubie sie napic i co wieczor wypijam z 4 piwa Studzia moze razem sie napijemy a moze cos wiecej

Gość Zizzu
Ja Ciebie lubię Studziu :p Na zdrówko ;)

Gość gość
Ja też bym się napił piwa tylko nie wiem czy mama mi da pieniądze mam 20 lat mieszkam z mamą

Gość gość
dzisiaj piątek, trzeba sie zchillować po całym tygodniu. czekam tylko na 17 i będzie perła chmielowa w dloni