Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Szukam przystojnego i inteligentnego mężczyzny

Polecane posty

Gość gość
Dobrej nocy fiku. Nie zapomnij opowiedzieć nam jutro co ci się przyśniło. To bardzo ważne w kontekście naszych badań.

Gość dr Drej Fus
Mikufiku a moglabys jeszcze zmierzyc sobie temperature i cisnienie? Chcialbym miec pelniejszy obraz tego schorzenia.

Gość dr Drej Fus
Mikufiku, ten swiat jest tak skonstruowany, ze to Ty musisz najpierw podniesc mezczyznie:-)

Gość Vic R
Fikuśna, a co z "twoimi względami" nie tak?

Gość Vic R
Napisałaś "moje wdzięki", to przecież nie miałaś na myśli moich, tylko swoje, a dla mnie właśnie "twoje". Nie?

Gość Vic R
Oczywiście chodziło mi o wdzięki, a nie względy. Sorry

Gość gość
kretyn analfabeta

Gość duzyfacet999
fiku to ja jestem takim facetem

Gość gość
hooya w sosie smietanowym:)

Gość gość
a pójdziemy do łózka ?

Gość gość
fiku jak się dzisiaj czujesz? Że zdecydowała się napisać ten list. Żeby cię poznać bliżej. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko. Jestem bardzo samotny i jestem zainteresowany w twoim profilem Jestem tutaj, ponieważ uważam, że na tej stronie znajdę kobietom moją bratnią dusze. I chcę też spotkać moją miłość. Nie powiem głośno słowa, że jestem najlepszy na świecie. Ale obiecuję, że znajomość ze mną będzie bardzo ciekawa dla Ciebie. Po rozmowie ze mną, to zrozumiesz, co myślę i co chcę. Jak chcę trochę szczęścia dla siebie . w zamian tego będę dla ciebie najlepszy. Ponieważ miłość prowadzi nas do szalonych rzeczy. Uczucie miłości jest najpiękniejsze uczucie. Kiedy twoje serce bije szybciej, twoje myśli są o tym. . Miłość jest piękna! Co myślisz Jestem temperamentny nie boję, aby rozpocząć rozmowę z kobiet. Lubię kobiety, nie będę czekać. I podjąć inicjatywę w swoje ręce, i działania. Jestem romantyczny, rozrywkowy mężczyzn. Uwielbiam aktywny tryb życia. Solidny i odpowiedzialny. Mam nadzieję, że mój list nie będzie powszechny Czekam na odpowiedź

Gość gość
jarlbjork@tlen.pl

Gość gość
ani ty w moim badz sobie dalej pusta wywloka :) pozdrawiam

Gość taki jeden facet 30
Kurde kobieto weź sie ogarnij w końcu i przestaj śnić. O ile dobrze pamiętam od ponad trzech lat ? piszesz ciągle to samo i dalej nic sie nie zmieniło. jak juz jakis koleś do ciebie sie usmiechnie to oczywiscie " nie jest w twoim type " ..w moim zyciu przez ostatnie 3 lata wiele sie zmieniło ..a w twoim ?