Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko ja kocham jesień?

Polecane posty

Gość gość

Uważam ,że jest przecudowna .Od razu chce się żyć.Dlaczego innych dołuje.

Gość gość
Ja kocham jesień i zimę, lubię gdy dni są krótkie, lubię zimno, mróz, długie jesienne i zimowe wieczory.

Gość gość
no to chyba was już depresja dopadla...

Gość gość
Ja też uwielbiam jesień. Dla mnie to magiczna pora i pole do popisu w moim ogrodzie, który robi się magiczny. A na depresje? Grabie w dłoń chwytam i lece grabić liście. To duża porcja wysiłku, endorfin i patrzenia na piękne kolorowe liście. Już zamówiłam nowe http://www.zmwalkiewicz.pl/ i żadna jesień nie straszna...

Gość gość
Na pohybel z dołem. Ja też zakasam rękawy, kupuję sprzęt i ubrania robocze http://www.sklep.intergo-bochnia.pl/# i działam ile sił w ogordzie. To dla mnie mega satysfakcja kiedy widzę efekty i podziwiam złotą polską jesień przed domem...

Gość gość
Ja tez kocham jesien i zime, inni maja depresje, a ja wole te pory roku bo jakos czuje sie tak bezpiecznej, nie wiem skad to wynika, ale jak jest mgla czy tam snieg, pelni liscie i wgl tak pochmurno to nie czuje takiej pustki, kiedy jest lato czy wiosna- w tych porach roku wydaje mi sieze jestem taka malutka jak wyjde na zewnatrz,a swiat dookola jest taki potezny i bardzo przestronny... A tak to wszedzie jest snieg, zaspy, liscie jesienne i czuje, ze wszedzie wokolo jest takie przytulne

Gość gość
Mam to samo.Wyjęłaś mi to z ust. Lepiej bym chyba tego nie ubrała w słowa. JESIEŃ JEST MAGICZNA. A lato mnie dołuje ..

Gość gerda721
Ja też kocham jesień! W zasadzie uwielbiam każdą porę roku, ale im dłużej trwa, tym bardziej czekam na kolejną. Przy bardzo wysokich temperaturach trwających dość długo, marzyłam o chłodnym wieczorze, żebym mogła zawinąć się w koc, poczytać książkę, napić się gorącej herbaty celmar - najlepiej jaśminowej <3. W ogóle odpoczywa się lepiej jesienią i zimą :)

Gość gość
kiedys bardzo lubilam zime a nienawidzilam lata,teraz jak juz doroslam to mi obojetne jaka pora roku,choc chyba wole wiosne i lato,bo przynajmniej jest cieplo czasem.

Gość gość
ile mozna żłopać herbate i podziwiać liście ??? zwłaszcza po zmroku ?? Ty tam w tym ogródku to na emeryturze siedzisz czy co ??