Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Koles i loyness POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Otóż na pewnym z portali napisał do mnie chłopak.niby zaczął jak wszyscy od komplementów że piękna jestem itp itd (jestem atrakcyjna w rzeczywistości) potem pisaliśmy a ten z tekstami o przyszłości czy się zastanawiałam co chce robić w życiu itp itd i mi zaczął proponować żebym dołączyła do jego wspólnoty loyness że nic nie tracę a mogę zarobić tysiące bez ciężkiej pracy itp nawysyłał mi linkow o tej firmie i tym systemie zarabiania ciągle tylko o tym pieprzyl że będę mieć spokojną przyszłość, że on się ze mną ożeni i będziemy razem żyć dogodnie kl będę chciała tylko żebym mu zaufala, ja oczywiście nie dalam za wygraną i mówię że nie wierzę w takie coś że to sciema że mnie chce wkrecic tylko po to by mieć więcej kasy za każdego klienta a ten do mnie z pretensjami że najlepiej siedzieć z założonymi rękami albo robić 50lat żeby się dorobić czegoś itp wkoncu się wkurzyłan i napisałam mu że wolę robić za marne pieniądze a uczciwie a ten na to jakieś autosugestie mi próbuje wciskać ,,nie wierzysz w siebie itp'' olalam i się wylogowalam.. Normalnie jestem w szoku dziś zaczęliśmy pisać a ten z takimi tekstami i jeszcze mi wkreca że on chce dla mnie przyszłości dobrej haha przecież mnie nie zna! A jak się zdenerwowałam gdy napisałam że przeczytałam opinię na necie o tym lyoness i że to szczału warte heh ale wcześniej zaprosił mnie już na wesele jako os.towarzysząca i chciał się spotkać w niedzielę..nie dość że mnie wkrecic chciał dla własnych korzyści zapewne to jeszcze miał czelnosc zapraszać na randkę i wesele heh..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować