Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Malutka1231

Niedoczynnosc tarczycy i jej skutki...

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 No przeciez m贸wie ze trzeba nakarmic tarczyce a nie klepie jak Ty bierz chemie ,trzeba hormony ustabilizowac he he ,ale madrosci smieszny cz艂owieku

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jurku Zi臋ba, to ma by膰 promocja twoich wypocin? W ten spos贸b probujesz zarobi膰 na 偶ycie wciskajac ludziom swoje grafoma艅stwo? Zaraz zg艂osz臋 ciebie jako spamera

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Taaak w艂asnie 2 miesiace i to mozna wtedy nazwac leczeniem reszta tylko bajdurzenie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mnie pom贸g艂 EUTHYROX i nie musz臋 bra膰 nic innego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Ja juz zg艂osi艂em ciebie jako spamera

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 pom贸g艂 i jak d艂ugo br膮艂as???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 A ty chemia zarabiasz na zycie panie od jurka Zieby???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malautka1231
Mia艂am robione usg tarczycy Wszystko w normie na szcze艣cie.Lekarz przepisa艂 mi 2 opakowanie kt贸re mi sie skonczy艂y Same dobrze wiecie ile czeka sie na endokrynologa teraz...:( wi臋c ide prwatnie ale na niego tez sie czeka 1 miesiac .I z tym p贸jsciem na rente sorry cz艂owieku ale nie wiesz co piszesz.Widocznie nie masz pojecia przez co przechodza osoby kt贸re zmagaj膮 sie z t膮 chorob膮.Mo偶e nie jest niewiadomo jak grozna choroba 艣miertelna jak rak ..ale r贸wniez nieleczona moze siac pustki w Twoim organizmie.Bezp艂odnosc np.Az sie boje o tym pomy艣le膰.Wszyscy my艣la 偶e 偶re jak 艣wina bo jestem gruba a to nie prawda od偶ywaim sie w maire dobrze jem regularnie 艣wicze jak uda mi sie najczesciej a tu 2 kg co miesiac mam jak w banku ....!!!!! jestem spuchnieta jak balon nie mam okresu Dla kobiety to jest naprawde za艂amuj膮ce :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo to nie choroba,przysz艂as sie tu uzalac nad soba???a nakarmi艂as juz tarczyce????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie,nie nakarmi艂as tarczycy,to po co tu marudzisz????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malutka1231
TAk przysz艂am sie troche pou偶ala膰 nad soba i poczytac takie komentarze jak Tw贸j....ogarnij sie cz艂owieku !!!!!!nie musisz wchodzic tutaj czytac ca艂ego w膮tku. Napsia艂m bo dobrze porozmawiac z osobami kt贸re r贸wnie偶 maja podobny problem do mojego Hejty hejty hejty -masakra jeste艣cie jaksa LUDZIE! Pozosta艂ym dzi臋kuje za rady i wsparcie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prosze bardzo i nakarm tarczyce,bo inaczej nic dobrego z tego nie bedzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to nie jest smieszne i nie badzcie zlosliwi ani nie straszcie, grunt to DOBRY lekarz, nie kazdy endoktynolog sie nadaje, jeden pajac mi powiedzial ze nie jem i tyje bo pewnie nie jem obiadu ale czekoladki pomiedzy owszem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To bardzo nie jest smieszne bo to jest bardzo tragiczne,ale wam to niczego nie robi dalej 艂azicie tam gdzie nie potrzeba

Udost臋pnij ten post