Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie co mnie boli ? To, że moja przełożona jest młodsza ode mnie :(

Polecane posty

Gość gość f
o ile?

Gość gość
jak jest mlodsza i madrzejsza to pol biedy jak jest mlodsza i glupsza to masz problem :D

Gość gość
to chyba nie ma nic do rzeczy, czy młodsza czy starsza. To nie o wiek chodzi tylko wykształcenie i kompetencje /pomijając układy/

Gość gość
młodsza i mądrzejsza :( ładniejsza i w ogole :( ja mam 25 lat a ona zaledwie 21 :( i juz jest dyrektorem całego działu :( ma takie gadane, ze szok moglaby zostac premierem :(

Gość gość
I do tego skończyła studia 5 lat temu :(

Gość gość
no to o co Ci chodzi? Zasłużyła, zapracowała na stanowisko to je ma. Weź się za siebie, za swój rozwój intelektualny, zawodowy i bierz się do roboty a nie narzekasz.

Gość gość
Przez wygląd wszystko się osiąga lub nie...

Gość gość
Jaki wygląd? Przecież mowa o tym że laska jest mądrzejsza i jest lepszym pracownikiem i że zapracowała

Gość gość
Ona nie ma wyzszych studiów tylko średnie... jest bardzo ładna, strasznie pewna siebie, miła, usmiechnięta, perfekcyjny makijaz, jest dobra w zarządzaniu, potrafi kierowac ludzmi, trudno jej odmowic, nawet gdy jest zła to nie krzyczy, nie robi sie czerwona jak moj poprzedni szef w innej firmie, ale opanowana i spokojna, a jednoczesnie człowiek sie jej boi, czuje respekt :( zazdroszcze jej tego... wyglądu, pewnosci siebie, ogolnej wiedzy...zaczynala w tej firmie jako 18 latka, dorywczo a teraz tyle osiągnela :(

Gość gość
ale jak skończyła studia w takim wieku?

Gość mężczyzna po 30
Skoro jest lepsza od Ciebie to mam radę: przyglądaj jej się, ucz się od niej, zamień zazdrość w pozytywną energię i chęć nauki. Na dobre Ci to wyjdzie. Ja niestety miałem tę nieprzyjemność trafić na młodszą przełożoną ale głupią jak but- odszedłem z pracy.

Gość gość
moze przez lozko zostala dyrektorem...jesli tak to nie musisz jej zazdorscic

Gość gość
Dlaczego wy myslicie, ze jak kobieta cos osiągnie to na pewno przez łózko albo protekcje bogatego tatusia ?

Gość gość
Nie mowie, ze na pewno ale jest taka ewentualnosc. Podobno wiele tak robi, zwlascza mlodych, glupich, ale nie wszystkie. A ze z koneksjami najprosciej dlako zajsc to zadna tajemnica. Jak bylo w tym przypadku nie wiem.

Gość gość
wyjątki się zdarzają owszem, ale dzisiejsza 21 letnia polka to może co najwyżej samodzielnie pociągnąć loda, a nie firmę :D 3/10

Gość gość
JA pracowałam kiedys dorywczo w jednej warszawskiej firmie call center, znana firma w Polsce, moja przelozoną byla taka gówniara wlasnie miala 20 lat, ale wszyscy wiedzieli ze to kochanica szefa :O on typ dziadka piernika, koels po 40 stce a chodzil ubrany jak małolat, włosy sterczące na żel, żałosne zakola, jego język - siema, spoczko, strzałeczka, serwus, na chlopakow mowil koles, ziomek, młody.. masakra :O