Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackheartbeat

Szukam dziewczyny na stałe__ najlepiej dziewicy

Polecane posty

co ja bede pisac nie mam specjalnych wymagan :) nie szukam modelki tylko normalnej fajnej milej dziewczyny :) szczerej oddanej nie bede sie opisywac nie chce pisac banalow

Gość gość
A moze byc na czas określony? :D

Gość
Nie lepiej poszukać sobie kogoś w realu?

a ja nie jestem sceptykiem znam wielu ludzi teraz są parami poznali sie w necie :) tak sobie mysle że i ja znajde kogos odpowiedniego nie chce sie logowac na sympatii mam zle zdanie na temat tego pportalu

Gość gość
przyznaj, że po prostu nie stać cię na abonament na sympatii :D szukaj zahukanej niedoświadczonej idiotki żeby p*****ać jak najtanszym kosztem :D

Gość gość
to dobrze że nie chce używanej, higiena przede wszystkim

good girl gone bad dziś JA jestem dziewicą, ale aktualnie zajętą jezyk.gif . Zesztą jestem sceptycznie nastawiona do znajomości z internetu. Nie lepiej poszukać sobie kogoś w realu? bylo by fajnie ale mam napiety grafik 7-16 praca pozniej hobby silownia, jazda konna , jazda samochodem pozniej kurs 22 jestem w domu czytam ksiazke :) prysnic ide spac

Gość gość
a ile masz lat, i czy to Ty jestes na zdjeciu?

Gość gość ceotuksiomg
ja tez jestem dziewicą ale zajętą hehe

już się o grzechy noce proszą już z wiosny znów jak z bólu krzyczę nieubłaganą mnie rozkoszą zakuj w ramiona ratownicze a kiedy zaczne się na nowo wyrywać zbuntowanym ciałem powiedz mi wreszczie pierwsze słowo którego nigdy nie słyszałem bo znów pogański sammum wieje w pędach zawrotach burzach blaskach pamiętaj kiedy znów zdziczeje odrzyj mnie z wichrów i ugłaskaj

już się o grzechy noce proszą już z wiosny znów jak z bólu krzyczę nieubłaganą mnie rozkoszą zakuj w ramiona ratownicze a kiedy zaczne się na nowo wyrywać zbuntowanym ciałem powiedz mi wreszczie pierwsze słowo którego nigdy nie słyszałem bo znów pogański sammum wieje w pędach zawrotach burzach blaskach pamiętaj kiedy znów zdziczeje odrzyj mnie z wichrów i ugłaskaj

a tak powaznie zawsze ktos nas porównuje ale w tym przypadku zalezy mi na czyms wielkim emocjonalnie uwazam ze cos wielce emocjonalnego tworzy dlugi zwiazek czego nie mialem z innymi kobietami poprsotu nie czulem wiezi

Gość gość
nic o sobie nie napiszesz a chcesz aby ktoś złożył Tobie propozycję matrymonialną na kafeterii ? słabiutko to widzę :P może lepiej przerzuć się na fejsbuka ;)

Gość gość
Czego niby dziewictwo ma być wyznacznikiem, bo nie rozumiem. Gdybym szukała partnera do związku na stałe zwracałbym uwagę się przede wszystkim charakter i wygląd ( w sensie czy ktoś mi się podoba czy nie ), a nie na ilość partnerów seksualnych.