Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mogę się dziś kochać do koñca?

Polecane posty

Gość gość

Dziś skończył mi sie okres. Zaczął się w poniedziałek(15.09) cykle mam 35, 36, 37 dniowe. Czy dziś mogę pozwolić sobie na to aby partner skonczyl we mnie?

Gość gość
jak bierzesz tabletki, albo facet ma gumke to tak. w innym przypadku to zwykle ryzyko, jak chcesz to sie bzykaj

Gość gość
Nie biore tabletek, nie lubie sexu w gumce. Ryzyko zawsze jest, ale dzis chyba male?

Gość gość
smialo mozesz do konca co to zaprzyjemnosc wysiadac w polowie drogi i dalej z buta jak sie boisz ze zaciazysz to mozesz skonczyc ustami koles napewno bedzie zadowolony

Gość gość
tylko nie pytaj potem głupio na kafe, czy mogłaś zaliczyć wpadkę

Gość gość
Nie obawiam sie ciąży...więc nie bede zakladala tu takiego tematu. Mam stabilna sytuacje. Choc dziecko planuje za 2, 3 lata. Mam ogromną chęć pójść na całość.

Gość gość
to wczym problem i bezsensu pytania ?

Gość gość
Pytałam o to czy dziś w miare bezpiecznie. Na obecnà chwilę nie śpieszy mi się do zaciążenia. Ale jeśli już to biore na klate.

Gość gość
a twojemu mezczyznie nie odeszla juz ochota bo od godziny tu wypisujesz zamiast przejsc do roboty no chyba ze wasza gra wstepna to kafeteria.pl

Gość gość
Przecież nie pyta o przerywany tylko do końca, zresztą nikt nie mówi że to metoda. Autorko, prawdopodobnie możesz bo pewnie masz niepłodne. Wpisz w neta kalkulator owulacji i z nim możesz obliczyć płodne, niepłodne, owulację itd. Z tym że może zdarzyć się wpadka przy kochaniu się do końca ale to już wiesz. Liczenie jest ok ale lepiej też mierzyć temp. i o serwować śluz. Ja odobiście liczyłam i obserwowałam śluz, wiedziałam dokładnie kiedy robi się ryzykownie ale nigdy nie robiliśmy tego do końca tylko stosowaliśmy 'metode' przerywanego, nawet w płodne. Jestem w 4 miesiącu ciąży, planowanej :p. Nam się nic nie przytrafiło choć nie płakalibyśmy :D