Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie glownie do mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

Mam duzy zyciowy dylemat, jestem bardzo ciekawa co mi doradzicie drodzy panowie w tej kwestii. Chodzi o zwiazek i seks w zwiazku. Rozumiem ze zycie erotyczne w zwiazku jest bardzo wazne, rozumiem ze facet potrzebuje seksu - ok. Co jesli dziewczyna nie chce brac pigulek oraz nie chce zajsc w ciaze. Pigulki rujnuja zdrowie kobiet, rozwalaja im gospodarke hormonalna, moga prowadzic do chorob, duzo mozna o tym rozprawiac. Nigdy nie bralam i nie bede brac pigulek. Sama prezerwatywa? Boje sie ze to nie wystarczy. Panicznie boje sie ciazy, na ten moment nie chce miec dzieci. Czy jest dla mnie jakies wyjscie? Pragne miec faceta, pragne kochac i byc kochana. Doradzcie mi cos, blagam.

Gość gość
Jedyne wyjście to ORAL. Brać z połykiem i już.

Gość gość
Ostrzegać partnera czy już dochodzi? tak jest ze mną jak bez prezerwatywy jest jak jestem z kobietą to mi przypomina czy już dochodzę i robimy przerwy aby nic nie wypłynęło.

Gość gość
moja kobieta ma zalozona spirale nie uzywamy zadnych gumek i jest super a po tabletach watroba cierpi i kilogramów moze przybyc

Ja bym stawiala na przezerwatywe z przerywanym, nawet w oparciu o kalendarzyk powinno wystarczyc. Albo sie pobaw w mierzenie temperatury itd, razem z prezerwatywa powinno to byc raczej niezawodne. Malo romantyczne, ale jesli ciaza to faktycznie taki problem...

Gość gość
przerwy azeby nic nie wyplynelo nie masz nato wplywu nawet malutka kropelka moze zaplodnic