Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KAWALERSKI MOJA ZMORA

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem juz ponad rok po slubie,ale powiem wam ze jak mam gorszy dzien to przesladuje mnie kawalerski meza. Otoz byl z kolegami na dyskotece,oczywiscie bylo duzo alkoholu i co za tym idzie chec popisania sie przed qmplami. A ze ja mam oczy szeroko otwarte to szybko wyczailam ze poznal jakas flądre i po slubie nawet utrzymywal z nia kontakty- sms, gadanie na facebooku,lajkowal jej fotki. I ja wiedzialam o tym i czekalam na okazje kiedy bede miec "dowody" zeby mu wygarnac, bo o kawalerskim ani slowa nie pisnal,jedynie co tam ktos sie wygadal ze niby jakas mu na kolanach siedziala ;/ Dodam jeszcze ze panienka jest mężatką i byla juz wtedy i ze sie podobno rozwodzi, tylko cos do tego czasu jej to nie wychodzi i nadal ma nazwisko meza. Pewnego dnia sobie siedzielismy i on gral na moim tel. wiec zazartowalam sobie a teraz ja sprawdze co Ty tam na swoim robisz i w wiadomosciach smsy z nia. Najpierw sklamal ze to kolezanka ze studiow ale powiedzialam mu kto to jest i skad ja zna i byl w szoku. Mam straszny zal do niego, ze miesiac przed slubem dal jej nr telefonu, utrzymywal z nia kontakty i wedlug niego to tylko kolezanka a ze gadala z nim bo sie rozwodzi i tak tylko pewnie chciala sobie pogadac. A w wiadomosciach ta s*ka pytala sie go czy mamy juz dzidziusia czy w drodze? czy mieszkamy sami czy z tesciami? jak mu powiedzialam ze prawdopodobnie ona sąduje sytuacje bo : jak nie ma dziecka to szybciej rozwalic zwiazek, bo jak mieszkamy sami to jak mnie nie ma to by chetnie pewnie przyszla i ze dobrze o niej swiadczy jak swoich spraw nie pozakanczala a maci w innym zwiazku... to zaczal inaczej myslec i az sie poplakal ze mi taka przykrosc sprawil. Czy serio goscie sa az tak naiwni? w smsach pisal z nia normalnie,ale ona ? wgl nie moge tego przebolec ze dal jej nr miesiac przed slubem, ze robil taka idiotke ze mnie, co ona sobie moze myslec ... I uswiadomilam mu jak ona te sygnaly mogla odbierac w porownaniu do niego. NIe wiem czy go omotala a on sie nawalil i presja kolegow,zeby sie pokazac ze jaki to on nie jest , czy to byl stres przed slubem i pozniej musial sie przestawic w role meza ze to juz inna bajka? tez mialam panienski i bawilam sie z roznymi goscmi ale numerow ani kontaktow do dzis z nimi nie utrzymuje A w malzenstwie nam sie uklada,jestesmy zgodni,spelniam jego zachcianki kulinarne i sam zreszta dobrze gotuje, jestem zadbana,sprzatam zeby ladnie bylo w mieszkaniu sexu tez jest dosc duzo . Jak ja mam sobie przegadac zeby juz o tym nie myslec ?? ciezko jest zapomniec taka przykrosc, serce mi na pol wtedy peklo...

Gość gość
ja p*****le wybacz, nic wiecej nie mam do dodania

Gość gość
początek końca ty nigdy nie bedziesz ufac takiej osobie , facet beznadziejny nie szanuje twojej osoby , po co wam slub ? wpadka ? wypisz sie z tego bagna jak najszybciej pózniej bedzie tylko gorzej

Gość gość
wlasnie ze nie wpadka, sam sie oswiadczyl ..

Gość gość
oni zawsze płaczą jak zostaną zdemaskowani , absolutnie każdy z nich płacze z żalu że sie wydało , nie badz naiwna proszę cię

Gość gość
szkoda mi ciebie zobacz co on ci zgotował , młoda mężatka powinna kipieć szczęściem , a ty oglądasz się za siebie czy oby mąż nie moczy w innej , chore to uciekaj od gnoja

Co w tym zlego, ze facet ma kolezanke i rozmawia z nia? Pewnie sama szalalas przed slubem i teeraz fixujesz i oceniasz innych swoja miara.