Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyjaźń?

Polecane posty

...nierealny ...no nie chcesz chyba powiedziec że 90% facetów jest masochistami a pozostałe 10 też jest, tylko się do tego nie przyznaje :))))))

nue_realny Poniekąd masz rację ale droga prowadząca do tego samego celu jest całkiem inna:) jedna drugiej nie jest równa:)

Matu ja tylko powiedziałem w dużym uogólnieniu i skrócie , że to i to daje przyjemność i nie tylko chodziło o facetów :) Madelline masz rację drogi są nieporównywalne ;)

...drogi zwykle sa rózne, ...niekiedy okoliczności zmuszaja do skrutów, kiedy mozna by było długo i w pieknych okolicznościach przyrody :) ...

Gość gość
jestem twardy dlugo bo troche nie mam ochoty na swoja:D. buzka Mandolinko

Gość gość
za glupi jestem i nie wiemo co ci biega. albo filozof jestes albo sam nie wiesz o co ci chodzi.

....obawiam się że tego to nigdy nie wiemy ...bo z wami to wcale nie jest tak łatwo, póki wam zalezy to choć fizycznie szału nie ma powtarzacie ze jest super, a kiedy juz wam zalezy mniej albo znudzi znoszenie kiepskiego sexu po prostu go unikacie podając 150 tysięcy powodów tylko nie ten właściwy:) ...zamiast od poczatku delikatnie dawac do zrozumienia co robic aby było na prawde super :)

Gość gość
w glownej mierze seksualne.za mlody jestem zeby bzykac sie jak babcia z dziadziem. nudzi mi sie opada emocj i lipa. a jak sobie przypomne to aj nie bede przypominal sobie. to ten priacostam mnie nie dotyczy. kurde czytacie wszystko kazda wypowiedz?ja tam troche omijam. taki juz jestem. fajne jestesta ludzie.

Gość gość
matu ja problemow nie mam z tymi sprawami tylko z moja slubna. nie kreci mnie juz prawie a nic a jak nakreci to jak jest u szczytu formy to nagle jakby bieg do tylu. ona flaczeje mi tez i tak to wlasnie wyglada historia mojej twardosci

Gość gość
delikatny bylem co?wyjatkowo

Gość gość
tos mi pojechala teraz:). gdzie sie blakalas?aaa no tak weekend

...na mnie równiez juz czas, udanego weekendu życze starajcie się wykorzystać go na maksa, ....kolejny bedzie o tydzień bliżej sosnowej jesionki :P

Gość gość
powiem tak zebym wiedzial ze odpoczne poleze podupce to radocha by byla a tak to dobrze ze z dziecmi dluzej sie pobawie mam jakis dol ale nie zaszczepiam i biore sie ktorys raz dzis do pracy. nara matu badz grzeczny

...oj tam oj tam :) dowcip jak dowcip... taka refleksja mnie kiedys naszla jak tak czekalem na kolejny weekend :) ...ale podoba mi sie to o cieszeniu sie tym co nam dane... to powinno byc credo na kazdy dzien :) ...aaa i cieszmy sie z drobiazgow bo suma sumarum na zycie drobiazgi sie skladaja wiec bedziemy cieszyli sie zyciem a nie tylko drobiazgami ;p

Gość Madelline
Są dni gdy wcale nie tak łatwo jest cieszyć się drobiazgami ale jakby nie było homo sapiens to człowiek rozumny i pomimo przeciwności losu zawsze znajdzie sposób aby podnieść się z gruzów i nie ważne jaką sobie znajdzie motywację, ważne że w ogóle znajduje:)

Pomijając wszystkie niuanse....piątek, relaks, lampka wina lub coś mocniejszego jeśli ktoś woli i....życie jest piękne na tą chwilę:)

Gość gość
tak modelinko czasem nielatwo i przetrwac trzeba. zycie latwe nie jest prawda?zwiazki latwe nie sa. tak sobie mysle ze pasuje lapac chwile i czerpac poki mozna ale ile jest rzeczy przeciw temu min.wlasne sumienie. no to zdrowko ja herbatke ty winko. pij pij latwiejsza bedziesz.

Tak? A wiesz jak brzmi całość? Pij, pij łatwiejsza będziesz...pij, pij nie będziesz mógł:)

Sumienie to rzecz względna, jedni go mają a inni nie i tak na dobrą sprawę przegrywają Ci, którzy mają wyrzuty tego sumienia po złapaniu swojej chwili i czerpania z niej radości.