Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Addictedd

Dziwne zachowanie mojego chłopaka..

Polecane posty

Gość Addictedd

Hej, od pewnego czasu nurtuje mnie zachowanie mojego chłopaka, podczas spotkań jest na prawdę uroczy, przytula mnie, całuje, razem żartujemy...możemy gadać o wszystkim lecz : on woli spotykać się tylko wieczorami (nie to że się mnie wstydzi czy coś, chodzimy np do clubu z jego znajomymi itp) a ja bym wolała iść na spacer po południu, czy na kawę lub pizze się przejść. No i kolejna sprawa to, to że nie chce przedstawić mnie swoimi rodzicom, mówi że oni są starej daty, mogą mnie nie polubić itp...ja uważam to za głupotę lub wymówkę. Jest dobrym człowiekiem, elokwentnym itp ale czasem mam wrażenie że wszystkie winy próbuje zwalić na mnie i nie słucha co ja do niego mówię... a najbardziej denerwuje mnie to że potrafi się oglądnąć za dziewczyną (oczywiście delikatnie) w mojej obecności. Na prawdę ubieram się kobieco, czeszę się i maluję odpowiednio, jego koledzy nieraz mówili że ma piękną dziewczyne...przy nim też zwykle jacyś kolesie za mną zawołają że jestem ładna, a on się tylko denerwuje i mówi że nie wytrzymie i kupi mi fartuch :D i zmierzając do sedna sprawy ogląda się za mniej zadbanymi niż ja ...nie żebym ubierała się jakoś wyzywająco czy malowała się jak ladacznica... po prostu dobieram wszystko tak aby się mu podobało i się podoba...chciałabym tylko aby mnie zauważał... no i ostatni problem to taki że wgl potrafi się nie odzywać przez 3 dni.. a potem jakieś smsa puści i jeszcze odpisze po paru godz. ..również na ostatnią chwile się ze mna umawia w sobote.. bo daleko od siebie mieszkamy. Obraża się o wszystko przez co mi nie odp lub sie nie odzywa...ale ja prawa obrazić się nie mam...chciała bym mu pokazać i nie odp przez pare dni czy godz ale nie umiem. Dlaczego on przy mnie jest taki czuły i wgl prawie idealny a na odległość ma na mnie "wyje****"?

Gość gość
znaczy że Cię wkręca ta jego idealność to poza robi i mówi to co ty chcesz usłyszeć aby zdobyć Twoje zaufanie pobawić się torchę Tobą i zamienić na lepszy model

Gość gość
Bo ma więcej takich głupich jak ty. Możesz się obrazić, ale widać jak na dłoni że chłopak albo ma żonę, albo dziewczynę, dlatego cię do domu nie zaprasza, bo tam znają inną "JEGO ", nie ciebie. Nie może iść z Tobą na spacer po południu, bo pewnie je wtedy obiadki w domciu ze "SWOJĄ" , obraża się za byle co, byś nie dociekała, bo drążysz zbyt blisko, a tego, to on nie mam ochoty ci wyjawiać, najlepiej jest więc się obrazić i zrzucić winę na ciebie a co. Miej większy mętlik w głowie. Jest czuły jak jest z tobą, dopóki mu nie dasz, potem znika i ma cię w d***e dopóki nie będzie miał wolnej chwili i chęci na *****nko. Aleś głupia dziewczyno, ogarnij się, przejedź do jego domu kiedy to nie ma dla ciebie czasu a zobaczysz kto go zajmuje. Może ma dziecko i rodzinę i kombinuje na boku. Albo ma więcej takich jak ty i lawiruje żeby jedna się o drugiej nie dowiedziała. Samo to co zauważyłaś, że ogląda się za innymi mówi dużo o nim. raz, że burak i cham, dwa, szacunku do ciebie nie ma najmniejszego, nie zależy mu na tobie, więc po co do ciebie jeździ? Dopowiedz sobie.

Gość gość
On ma jakiś problem psychiczny, to zachowanie nie jest normalne. Nie angażuj się dziewczyno w ten związek, bo tu na odległość śmierdzi. On się zachowuje jak gdyby miał potrzebę karać kobietę, coś jest nie tak w jego wychowaniu, w jego wzorcach z dzieciństwa. Porozmawiaj z nim co się dzieje, ale myślę, że to na wiele się nie zda, znam takie przypadki i nawet jak chłopak się otworzył powiedział co skrzywiło mu psychikę i że mu zależy na dziewczynie, a ona pomyślała, że mu pomoże i będzie dobrze, to i tak później nie wytrzyma w takim związku, będzie się męczyć. To już są zaburzenia osobowości, bo on popada z jednej skrajności w drugą, przemyśl czy chcesz sobie zmarnować życie, sama z tym nie dasz rady i on też nie da choćby nie wiem jak chciał, potrzebna tu pomoc specjalisty. Pozdrawiam.

Gość gość
nie jesteś jego warta. to dobry chłopak, pewnie marzy mu sie cos lepszego niz ty