Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

dlaczego polacy to rasiści?z ostałam dziś ponizona :(

Polecane posty

Gość gość
ja ogolnie jestem zdania, ze kazdy powinien mieszkac u siebie, bo by nie bylo takich antagonizmow...

Gość gość
Nie przejmuj się,ludzie juz tacy sa nie warto tracic na takie chamstwo nerwów.

Gość gość
Nie przejmuj się, ludzie na wsi to zascianek, oni nawet tramwaju nie widzieli, srają za domem do zbiornika z gnojowica.

Gość gość
Następna cielicha odmóżdżona, nie białych chrześcijan nie ruszają, mordują tylko inne małpy swojego gatunku :D ...oczywiście mordowanie misjonarzy to bajki, bo cielicha z miasta tak uważa

Gość gość
Jeszcze nie dawno wbijali kolki osikowe dzieciom którym wyrastały kły.

Gość gość
Rozrzucilas juz gnoj na polu, wsioku? Capisz pewnie jak stary koziol bo d**y nie myjesz tylko wystawiasz pod wiatr. Ale my w mieście to czujemy, ten smród kiedy trzeba po was wietrzyc, gdziekolwiek nie wejdziecie

Gość gość
w moim małym mieście mieszkała od urodzenia mulatka (była adoptowana rodzice byli biali i miała białego brata) nawet fajna dziewczyna i nic nigdy nie było żeby ją kto wyzywał kiedyś wprowadziła się rodzina gdzie było dwóch chłopców mulatów i byłam w szoku ludzie ich właśnie tak jak autorkę traktowali moim zdaniem ludzie się po prostu boją odmienności

Gość gość
Jakimi idiotami, bo jak na razie to sama robisz z siebie idiotkę. Napadli cię, okradli, pobili, mówili ty kur/wo? Nie odnieśli się tylko do koloru skóry, dokładnie tak jak ty i twoje przyjaciółki z miasta odnoszą się do osób unikających solarium, nikt normalny nie nazywa tego rasizmem i nie zakłada tematu że jakaś czarna idiotka nazwała ich młynarzami :D

Gość gość
Tak , masz racje, powinna im podziękować ze jej nie pobili. Polacy tolerują dyskryminację która nie prowadzi do fizycznych uszczerbkow. Można kogoś zgnoic, obsmiac, głośno komentowac. To jest przemoc psychiczna.

Gość gość
wiecej jest atakow czarnych na bialych niz odwrotnie... A jak cos powiesz nie tak to od razu "rasista".

Gość gość
w szkole tez sie ofiara losu zdarza,a ktora byla obsmiewana. I byla tego samego koloru skory. Szukasz filozofii tam gdzie jej nie ma...

Gość gość
Ktoś kto głośno wrzeszczy że jest z miasta, że ma przez to klasę i inteligencję, jeszcze się bierze za walkę z rasizmem... to dopiero piz/da niemyta od trzech pokoleń z gównem zamiast mózgu! No i to nie jest obrażanie żadne, tylko fakt, brutalna rzeczywistość :D

Gość gość
takie typki z przystanku to zaczepiaja rowno kazdego. To nie rasizm to bandyctwo. Przechodzilaby biala dziewczyna tez by sie jej oberwalo...

Gość gość
...pomyłka, błąd logiczny, jeżeli ta z miasta nie myje psiochy tak jak tego nie robiła jej matka i babka, to raczej jej prababka i dalsi przodkowie pochodzenia pewnie azjatyckiego, też z pewnością tego nie robili :P

Gość gość
W dużym mieście nie ma zwykle problemów na tle rasowym. Wg mnie takie akcje są chore. Nie pobili nie zaatakowali... co z tego? I tak takie zachowanie jest poniżej normy. Trzymaj się dziewczyno i niczym się nie przejmuj. Rasizm to kwestia niedouczenia.

Gość gość
A siedz sobie wiesniaro na tej wsi i napawaj się brutalnoscia. Nie dociera do ciebie ze są ludzie którzy maja inne wartości niż latanie wokół posesji z widłami?

Gość gość
dlatego jesteśmy rasistami bo zbyt często musieliśmy walczyć o Polskę żeby pozwolić sobie to ot tak odebrać przez najazd jakichś turków, mazurków, czarnych, ciapatych itp. Potem to sie kończy tak jak w krajach Europy Zachodniej

Gość gość
Ale ona jest Polka, urodziła się w Polsce i ma matkę Polke.

Gość
nie mam rodzeństwa. Macie racje nie powinnam się przejmować tymi idiotami. Mieszkam w dużym mieście i tam raczej nie spotykam się z takim zachowaniem tak samo w moim liceum jestem w 100% akceptowana, mam super klase i nie narzekam na brak powodzenia czy ilość koleżanek :) Zrobiło mi się tylko przykro z powodu ich wyzwisk i śmiania się, ale może nigdy nie widzieli mulatki na tej zabitej wsi...

Gość
dokładnie jestem Polką :)

Gość gość
długo będziesz jeszcze ciagnąć ten temat ? już chyba ci ludzie powiedzieli co myślą ? daj już spokój

Gość gość
Dlaczego ty jesteś Polką a w tytule piszesz Polacy z małej litery ? Brudną Negrą jesteś nie Polką

Gość gość
piszesz jak miałaś wspaniale to dlaczego w tytule obrażasz Polaków i wyzywasz od rasistów? puknij się w łeb, prowokatorko

Gość
długo będziesz jeszcze ciagnąć ten temat ? już chyba ci ludzie powiedzieli co myślą ? daj już spokój ok nie chce juz ciągnąć tego tematu. W ogóle chyba nie powinnam go zakładać bo po co...co to da? Ide się uczy :)

Gość gość
Ja powiedziałem córce!!! jeśli urodzisz mi kiedyś wnuka to sobie nie życzę mulata i od dziecka wmawiam jej te zasady żeby trzymała się z daleka od murzynów. Teraz ma 18 lat a w jej maturalnej klasie jest 3 chłopaków murzynów i jeden arab, codziennie muszę po nią jeździć by przypadkiem z którymś nie straciła dziewictwa.

Gość gość
Daj spokój, Moon przynosisz wstyd polskim facetom. Trochę klasy!!! Wydaje wam się ze każdy prawdziwy facet musi podrywać każda kobietę.

Gość gość
Zadna Polka nie napisalaby "Polska" z malej litery :O

Gość gość
Chyba nie jestes normalna, ze zakladasz temat o burakach ze wsi? Naprawde zalezy Ci na opinii tych prostakow ze wsi?

Gość gość
o, i już szczekają ksenofobiczne kur/wy, które same mają z Polską tyle wspólnego co ruskie kundle. do autorki: nie przejmuj się, to jest jakieś 2 procent odpadów z produkcji w Polsce :D

Gość gość
ja tam lubie mulatki :P