Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

dlaczego polacy to rasiści?z ostałam dziś ponizona :(

Polecane posty

Gość gość
Rasizm to zdrowy, naturalny odr****człowieka. Wystarczy popatrzeć na dzieci, które są okrutne na odmienności i to jest zdrowa reakcja.

Gość gość
pewnie nie jesteś mulatką tylko robisz sobie jaja. Wrzuć fote jak nie wrzucisz to znaczy że nie jesteś prowokatorko :O

Gość
Nie jestem żadną prowokatorką :O

Gość gość
Mam pytanie. Co sadzisz o swoich rodakach w Afryce, którzy dopuszczają się okrucenstw np. Oskarżają kogoś o czary i to jest powód żeby odrabacc głowę maczetą, albo wbić gwoździa w mózg. Wystarczy pokazać kogos palcem i posadzić o czary i juz ma wyrok kalectwa lub śmierci. Albo mordują albinosow, polują na ich części ciała ponieważ uważają ze maja właściwości lecznicze. Murzyni to maja w genach? Zresztą jeszcze do niedawna zjadaliście ludzi,np. W Nowej Gwinei

Gość
Mam pytanie. Co sadzisz o swoich rodakach w Afryce, którzy dopuszczają się okrucenstw np. Oskarżają kogoś o czary i to jest powód żeby odrabacc głowę maczetą, albo wbić gwoździa w mózg. Wystarczy pokazać kogos palcem i posadzić o czary i juz ma wyrok kalectwa lub śmierci. Albo mordują albinosow, polują na ich części ciała ponieważ uważają ze maja właściwości lecznicze. Murzyni to maja w genach? Zresztą jeszcze do niedawna zjadaliście ludzi,np. W Nowej Gwinei Bez komentarza :O

Gość gość
Ale to twoi krewni!!

Gość gość
posłuchaj Pazury w filmie "Chłopaki nie płaczą" to się dowiesz co Polak myslą o murzynach. acha, polacy ci ubliżają, ale wrzucanie swoich fotek już ci nie ubliża?? ? Lecz się

Gość gość
Gość 14:22 twoi też! Skleroza nie boli i kłania się historia człowieka.

Gość gość
taaaak...Słowiane mają korzenie afrykańskie, hahahaha puknij się w łeb i wracaj do ksiązek, bo nic mądrego nie prawisz, chyba że lubisz się ośmieszać

Gość gość
Co to za wywłoka płacze tu na kafe że ją wyśmiali bo ubrana jak lafirynda to się nie dziwię, a asfalt to sobie wymyśliła biedne dziecko liczy na litość czy jaki grzyb, na całym świecie są rasiści nie tylko Polacy ale i czarnoskórzy taka prawda