Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

dlaczego polacy to rasiści?z ostałam dziś ponizona :(

Polecane posty

Gość

Pojechałam do cioci do miasta pod warszawą. Kiedy wracałam i czekałam na autobus jacyś 2 kolesie stali na przytanku i jeden powiedział głośno do drugiego: ty patrz jaki aswalt! :( MOże wyda wam się to "śmieszne", ale ja się takimi rzeczami naprawe przejmuje :( Nie jestem czarna, jestem mulatką moja mama jest biała...

Gość gość
Twoja mama nie jest biała tylko puszczalska.

Gość gość
to ty kamila? :D

Gość gość
się nie podoba, to wypad z kraju. Ty dopasuj się do nas nie my do ciebie, Bambo

Gość gość
Wspolczuje

No są są... moja koleżanka ma córkę z czarnoskórym Portugalczykiem i też była atakowana. Co zrobić... A może to był taki wiejski podryw? :D

Gość gość
w Polsce mulatka szczególnie w małym miasteczku jest jak kangur w markecie ludzie będą się na ciebie gapić nie dlatego bo są rasistami tylko dlatego że jesteś inna i jak by to określić niespotykana więc nie dziw się że ludzie się tobą ekscytują i nie zawsze dość miłe dla ciebie komentarze mówią ja kiedyś była z matką w pewnym mieście i przechodził koło nas karzeł że moja mama nigdy takiego człowieka nie widziała wypaliła patrz jaki krasnal nie powiedziała to w złej wierze po prostu nigdy nie widziała takiego człowieka ale wiem że pewnie ta osoba się źle poczuła

Gość
Urodziłam się w polsce. Małpą nie jestem :O

Gość gość
Katolicy wrócili z kościółka i szukają rozrywki na ich poziomie

Gość gość
Polacy to rasiści bo Polska to ciemnogród. Poza tym składa się głownie z nieudaczników, którzy nawet po studiach zarabiają marne grosze, mają brzydką, grubą żonę, która nadaje się tylko do prania ich brudnych majtek, sprzątania, gotowania, w ostateczności do posuwania raz na miesiąc. Do tego pełni funkcje inkubatora. No i pytam się, jak tacy ludzie mogą być szczęśliwi i szanować innych? Przelewają swój gniew na innych ludzi. A co do mojej osoby, to jestem studentką Sorbony, sama zapracowałam na wszystko co do tej pory osiągnęłam, więc wolno mi pisać komentarze tego typu :) Pozdrawiam i nie przejmuj się bo nie ma kim.

Gość gość
a ty Kaktus? na którym temacie cię jeszcze nie było, ??? pracujesz na popularność denna panno ?

Gość gość
Czarnuchy w Afryce wyżynają chrześcijam maczetami, a ta że Polacy są rasistami bo dwóch o asfalcie gadało, no ja pier/do/lę, za takie pieprzenie powinni ci faktycznie przywalić :P

Gość gość
Dlaczego nie robią książeczek dla dzieci z murzynami i karłami?

Gość gość
Kaktusss wiejski podryw zaczyna się od przyj****ia sztachetą w głowę wybranki :D

Gość gość
Islamiści matole

Gość gość
Polska to kraj dla Polaków i mam w du..że zostałaś ponizona. Mnie obraża twoja obecność i co ? musisz to znieść, albo wylot, granice są otwarte jak ci coś nie styka

Gość gość
Wy zaprzeńcy czerwoni jesteście oczywiście lepsi, zabawy macie na poziomie, bo w Boga nie wierzycie... i jesteście z tego dumni :D

Gość gość
Zupełnie się tym nie przejmuj ;). Jeżeli są mało inteligentni to niech tak mówią, ty i tak raczej nic na ich poziom wiedzy nie poradzisz. Kłócenie się z tego typu ludźmi nie przynosi pożądanych efektów

W sumie to mi Twój czarny tyłek nie przeszkadza ale jak Twój brat będzie przystawiał się do mojej siostry to nie wiem :O

Gość gość
Polskie cebulaki prezentują swój nedzny poziom.

Gość gość
Matoł to jesteś ty cymbale, myślisz że ci islamiści są biali tępa ruro? :D

Gość gość
Taaa, nie to co laski z klasą, ciągnące czarne pały z przekonaniem że to je ustawi do końca życia, bo każdy ciapak i czarny to oczywiście z królewskiego rodu :D

Gość gość
on myśli, że ci chrześcijanie są biali :D Bad Girl nie przejmuj się wsiorkami :*

przyda sie rasistkom szturm arabow zobaczymy jak szybko rasisci zdanie zmienia:((beda inaczej spiewac;))))

Gość
nie mam rodzeństwa. Macie racje nie powinnam się przejmować tymi idiotami. Mieszkam w dużym mieście i tam raczej nie spotykam się z takim zachowaniem tak samo w moim liceum jestem w 100% akceptowana, mam super klase i nie narzekam na brak powodzenia czy ilość koleżanek :) Zrobiło mi się tylko przykro z powodu ich wyzwisk i śmiania się, ale może nigdy nie widzieli mulatki na tej zabitej wsi...