Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

co byście sobie pomyślały, gdybyście mnie zobaczyły w tej bluzce?

Polecane posty

http://rockmetalshop.pl/product-pol-158718-bluzka-damska-DEATH-SCREAM-BLOODY-GORE.html akurat zamówiłam ją, wy pewnie, widzac mnie w niej na ulicy, pomyślałybyście sobie że to taka o zwykła bluzka z nadrukiem, że nie mam gustu bo obrazek jest brzydki i jest "niemodna" i nie wiedziałybyście że to bluzka jednego z najlepszych zespołów death metalowych w historii. Zgadza się? :classic_cool:

Gość gość
brak słów :-(

Gość gość
pomyślałabym, że tyś ot zwykła szara myszka :)

"gimbaza" Ale dlaczego kojazysz legendarny zespół death metalowy, istniejący w latach 1983-2001, popularny przede wszystkim w latach 90, z gimbazą? :) Troche nie ta epoka, wiesz? Ale co o tym może wiedzieć fan disco polo :)

Gość gość
Tak, bo nie masz własnej osobowości tylko musisz się indetyfikować z jakimś gatunkiem muzycznym, i zakladasz koszulki które w ogóle nie pasują..

"Tak, bo nie masz własnej osobowości tylko musisz się indetyfikować z jakimś gatunkiem muzycznym, i zakladasz koszulki które w ogóle nie pasują.." bo lubie ten gatunek muzyki, słucham go, gram na gitarze utwory thrash i death metalowe, jeżdże na koncerty, to czemu mam sie nie identyfikować? Miałaś kiedyś jakieś hobby? I do mojego stylu te koszulki pasują.

Rozumiem, ze ta "własną osobowośc" której nie mam, miałaby polegac na ubieraniu sie jak 99% bab na ulicy? Dlaczego im nie zwracasz uwagi, że nie mają własnej osobowości, tylko osobie, która czerpie z niszowego stylu?

Gość gość
Wstydziłbym się przed podłogą gdybym musiał ją wytrzeć tą szmatą :D

Gość gość
No dobrze, a jak byś sie ubrała jak byś musiała iść na ważne spotkanie? Co? Glany i do tego ta bylejaka koszulka? Wiem, ze wiele kobiet tak samo sie ubiera ale można rownież wykreować własny styl bez bazowania na gatunkach muzycznych

Gość gość
Ale takie koszulki to dzieci noszą bo są fanami muzyki metalowej, ogarnij się dziewczyno :-O

Katarzyno, tak samo można powiedzieć, ze jest wiele osób, które słucha metalu i ubierają się podobnie do Ciebie, i co tez będziesz się silić na oryginalność?

"No dobrze, a jak byś sie ubrała jak byś musiała iść na ważne spotkanie? Co? Glany i do tego ta bylejaka koszulka? " Nie, na wazne spotkanie ubrałabym sie inaczej, na egzaminy na studiach i rozmowy kwalifykacyjne też tak nie przychodze, i na studniówce tez tak ubrana nie byłam. Skąd w ogóle mysl, ze tak jestem ubrana 24 h na dobe 7 dni w tygodniu? I to nie jest "byle jaka koszulka" ona wyraża uznanie dla dokonań Death, komunikuje otoczeniu że jestem fanką tego zespołu. "Wiem, ze wiele kobiet tak samo sie ubiera ale można rownież wykreować własny styl bez bazowania na gatunkach muzycznych" Można, ale ja wole inaczej 🖐️ I nie czerpie w 100% z tego stylu bo np. tatuaże i piercing to cos co mi sie kompletnie nie podoba a jest elementem takiego stylu metalowego. "Ale takie koszulki to dzieci noszą bo są fanami muzyki metalowej, ogarnij się dziewczyno" znam nawet facetów po 40 co nosza koszulki metalowych zespołów.

"Katarzyno, tak samo można powiedzieć, ze jest wiele osób, które słucha metalu i ubierają się podobnie do Ciebie, i co tez będziesz się silić na oryginalność?" ale takie osoby stanowią niewielki procent społeczeństwa, dlatego to jest oryginalne.

Gość gość
wiesniara

Gość MÓWIĘ JAK JEST
Powiedział bym, że lubisz bawić się w bycie metalem. Mam nadzieje, że inteligencja dopisuje Ci na tyle, że wiesz, że to tylko zabawa, a nie coś poważnego.

Gość gość
Sama koszulka spoko. Tez słucham metalu i mam kilka koszulek zespołów.nie widze w tym nic dziwnego.

"wiesniara" Dlaczego metal kojazysz z wsią? Przecież większosc fanów metalu, to mieszkańcy dużych miast, z tego co widze. A moze sama jesteś wiesniarą i nigdy nie zetknełaś sie z metalem na swojej wsi, i wyzywasz mnie od wiesniar w odruchu obronnym? :)

"Mam nadzieje, że inteligencja dopisuje Ci na tyle, że wiesz, że to tylko zabawa, a nie coś poważnego." Przeciez metal ogólnie jest związany z zabawą, koncerty i tak dalej, więc to sie rozumie samo przez sie :)

Gość realnosc
Jeżeli myślisz, że czarne stroje są oryginalne i anty systemowe To nie masz racji To tylko nic nie znacząca poza

Gość gość
kasia szatanistka, przestan przynosic wstyd prawdziwym metalowcom, nie mozna czytac tych twoich wypowiedzi :( czlowiek czuje sie az zazenowany ---kazdy temat zalozony przez ciebie brzmi jakby byl zalozony przez pietnastolatke...

Gość gość
zwykła czarna nijaka szmata

"zwykła czarna nijaka szmata" Koszulka legendy death metalu, dla fanki disco polo, takiej jak ty, oczywiście, ze nic nie znacząca i nijaka. "Jeżeli myślisz, że czarne stroje są oryginalne i anty systemowe" Uwazam jedynie że to strój związany z stylistyka metalową, która nie nalezy do głownego kanonu mody, tylko tyle. "kazdy temat zalozony przez ciebie brzmi jakby byl zalozony przez pietnastolatke" To mało tematów czytałes, zreszta jak sie nie podoba to wypad na drzewo, o tam 🖐️

Gość Modysta
Należy do głównych kanonów mody. Tego jest na pęczki.

Gość gość
sluchaj dziecko, czytalem wiele twoich tematow (z czystej ciekawosci-owszem) jestem fanem muzyki metalowej odkad skonczylem nascie lat a mam 38, pamietam ze wpisalem w google temat podziemnej sceny metalowej i wyskoczyl mi jeden z twoich tematow na kafeterii, mam syna 14 letniego, tez fana muzyki metalowej ale takich bredni jak ty wypisujesz to on nie smie nawet wymowic...dziecko starasz sie udowodnic swoje racje za wszelka cene, nie przyjmujesz krytyki, gardzisz innymi ludzmi, i starasz sie ich przekonac, jak duzo wiesz na temat muzyki metalowej, obnosisz sie ze swoja wykreowana osoba co jest wrecz nachalne...