Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sooowa

Mój chłopak mnie nie podnieca a może to ze mną jest coś nie tak

Polecane posty

Gość sooowa

Witam mam 20 lat i od 3 lat chodze z chlopakiem niestety mamy problem nie umiem sie podniecic. Rozmawialam z nim o tym probowalismy juz chyba wszystkiego ale nic to nie dalo dodam tez ze juz od poczatku aszego zblizenia bylo tak samo u mnie 0 podniecenia a o orgazmie to nawet nie ma mowy. Dochodze tylko w tej samej sytuacji i jest to orgazm lechtaczkowy niestety jest on coraz mniejszy juz nie czuc go prawie wcale :( Nie mam potrzeby kochania sie z nim moje libido chyba jest na minusie czuje sie z tym strasznie Rozmyslalam tez nad sama soba poniewaz jestem osoba zakompleksiona ale z jednej strony kiedys na samym poczatku nie mialam kompleksow co do swojego wygladu a bylo tak samo :( Prosze jesli ktos sie juz z tym spotkal podzielcie sie ze mna swoimi zdarzeniami naprawde nie wiem co mam robic bylam u ginekologa stwierdzil ze jestem jeszcze mloda i libido samo przyjdzie moze to przez to ze mam problem z hormonami hmmm myslalam tez o seksuologu ale stwierdzil ze to za dalekie posuniecie zaczelam brac tabledki Stimea z nadzieja ze pomoze i nic jesten zalamana :((

Gość gość
To chyba sama powinnaś wiedzieć czy twój facet na ciebie działa czy nie? Jeśli nie, to chyba sprawa jasna... musiałabyś się zastanowić czy inni faceci cię kręcą.

Gość sooowa
wlasnie problem w tym ze moj facet mi sie podoba ale mnie nie podnieca zaden zreszta a lesbijka nie jestem na 100 ;)

Gość gość
a ty go podniecasz

Gość sooowa
tak jestem tego pewna bo czesto mi to mowi i zawsze dodaje na koniec ze szkoda ze ja tego nie odwzajemnam :( czuje aie winna ze tak jest ale ja wogole nie mam ochoty na seks