Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelikus20

szybka pozyczka bez bik

Polecane posty

Gość angelikus20

pilnie potrzebuje szybkiej pozyczki jestem bezrobotna i jestem w bazach krd,bik,big czy ktos mial tak jak ja i dostal gdzies pozyczke prosze o odpowiedzi

Gość robik33
Przejrzysty i pomocny jest serwis www.pozyczkaportal.pl . Masz tu sporo wpisów o rynku chwilówek. Wyławiają co lepsze okazje, promocje i wrzucają na stronkę. Warto rzucić okiem, może akurat coś znajdziesz dla siebie.

Gość gość
sprawdz ofertę szybkigrosz.pl tam możesz liczyć na pożyczkę od osoby prywatnej

Gość gość
ja skorzystałem z szybkigrosz.pl pożyczki udzieliła mi prywatna osoba warunki do negocjacji polecam

Gość gość
na szybkigrosz.pl nie sprawdzają bik to prywatne pożyczki dla osób zadłużonych nawet osoba z komornikiem ma szanse dostać pożyczkę

Gość gość
ja polecam szybkigrosz.pl ostatnio u nich dostałam 3 tyś nie sprawdzali bik

Gość gość
właśnie szukam czegoś potrzebuję gotówki banki mi nie pożyczy bo mam zły bik ciekawe czy w szybkigrosz to tak na prawdę nie sprawdzają bik

Gość gość
ten szybkigrosz ma dużo zadowolonych klientów sama noszę się z zamiarem prywatnej pożyczki

Gość gość
Ludzie są DURNI :(. SzybkiGrosz naciąga ich na połączenie telefoniczne w cenie: 7,69zł/min, nie gwarantując w zamian NICZEGO. Tylko prawdziwy idiota uwierzy, że ma zadzwonić, by zweryfikowali jego dane. Ciekawe po czym te dane sprawdzają? Zapewne po tonie głosu odgadują nazwisko, imię, adres i przychody rozmówcy :D. Wynika z tego, że albo oni są lepsi od Jackowskiego :D , albo płacący za to połączenie są KOMPLETNYMI DEBILAMI.

Gość gość
to niby ja mają zweryfikować sąsiad za ciebie nie zadzwoni przecież nie tylko szybkigrosz weryfikuje kredytobiorców każdy stara się zabezpieczać nic w tym dziwnego

Często reprezentuję swoich znajomych w rozmowach z różnymi instytucjami, weryfikującymi tożsamość dzwoniącego w oparciu o podane przez telefon dane. Podszywam się pod nich, za ich wiedzą oczywiście i w ich obecności. Nie słyszałem jeszcze większej GŁUPOTY, od opisanego tutaj weryfikowania danych "pożyczkobiorcy". To musi być OSZUSTWO i wyłudzanie PIENIĘDZY za połączenie telefoniczne. Jakiś czas temu sprawdziłem stronę SZYBKIGROSZ i NIGDZIE na głównej stronie NIE BYŁO INFORMACJI o tym, że połączenie JEST PŁATNE. To oznacza, że większość ludzi posiadających telefon na abonament, o cenie połączenia dowie się dopiero z rachunku za telefon. Dla mnie jest to ewidentna próba WYŁUDZENIA.

Gość gość
Ogólnie trzeba by kompletnym debilem żeby korzystać z jakichkolwiek pożyczek parabankowych. Ale polaczki nie myślą, i dają się. ...

Gość gość
na szybkigrosz.pl taką dostaniesz nie sprawdzają bik

Gość gość
ja brałam na szybkigrosz mimo zadłużenia dostałam trzeba złożyć wniosek na ich stronie internetowej i czekać na kontakt

Gość gość
na szybkigrosz.pl nie sprawdzają bik można złożyć wniosek na stronie i czekać aż się znajdzie inwestor sama brałam już dwa razy

Gość gość
z pożyczek pozabankowym znany jest mi szybkigrosz brałem u nich 3 tyś wszystko szybko i sprawnie a procenty sam negocjowałem

Gość gość
szybki grosz to tylko pośredniczy w udzielaniu pożyczek u nich mogą się rejestrować osoby chętne udzielać pożyczek innym i zarabiać na tym

Gość gość
poszukaj prywatnego inwestora na szybkigrosz.pl

Gość gość
cięzka sprawa ale złóż wniosek na szybkigrosz.pl

Widzę, że SPAMER od naciągania naiwnych znowu powrócił :(. x Przypominam więc, że szybkigrosz pożyczek nie udziela, a jedynie oferuje rozmowę ze swoim konsultantem, za ponad 460zł za godzinę . Ta rozmowa NICZEGO NIE GWARANTUJE ! x Za tą kasę, dzwoniący dostaje obietnicę, że jak zgłosi się do szybkigrosz ktoś, kto będzie chciał pożyczyć dzwoniącemu pieniądze, to szybkigrosz ich skontaktuje :D :D :D. Mieli DOSKONAŁY POMYSŁ na LEGALNE wydojenie naiwnych desperatów :D :D :D. A półgłówki i tak do nich zadzwonią :(.

Gość gość
na szybkigrosz.pl nie sprawdzają bik złóz u nich wniosek a na pewno dostaniesz

Gość gość
najlepsze warunki to można sobie wynegocjować na szybkigrosz.pl zależy jak się dogadacie z inwestorem

Gość gość
co niektórzy oczekują darmowych pożyczek niestety coś takiego nie istnieje na szybkigrosz.pl płacisz za rozmowę ale pożyczke masz taniej niż w innych miejscach ja ostro negocjowałem warunki z inwestorem i mam dobry % ale nie za darmo

A SPAMER dalej wypisuje swoje KŁAMSTWA :(. x I tak znajdzie tu jakiegoś idiotę :(.

Gość gość
Pomijając, że śmierdzi reklamą na odległość, to mam pewne spostrzeżenia... Zdaję sobie sprawę, że istnieją ludzie, którzy takich właśnie pożyczek szukają. I tak się zastanawiam - w BIK i wszystkich innych bazach BIG są skreśleni, bo zalegają. Jak zalegają, to znaczy, że nie mają z czego płacić. A jednak chcą się zadłużać dalej i jeszcze pogłębiać swój tragiczny stan finansowy. Bo to jest lekarstwo na moment, a co dalej? Też trzeba spłacić, za miesiąc czy dwa... A jeśli są pozadłużani i chcą wziąć, a wcale nie zamierzają spłacać, to to już jest wyłudzenie i kwalifikuje się do złożenia zawiadomienia do prokuratury. Zwykle rok w zawieszeniu na dwa, ale bywają też mocniejsze wyroki, szczególnie przy recydywie. Więc taki człowiek jest albo oszustem, albo głupcem. Niestety, innej opcji nie ma. Wszelkie żale, że to z biedy, że była potrzeba, że to tamto sramto - może w 1% przypadków są faktycznymi dramatami ludzkimi - reszta to czysta głupota i zwykła konsumpcja na poziomie wyższym, niż zarobki na to pozwalają.

I dlatego na takich półgłówkach zarabiają bardziej doświadczone ...... w rodzaju szybkigrosz. To chyba logiczne, że ŻADEN normalny człowiek nie udzieli PRYWATNEJ pożyczki komuś, kto wcześniejszych pożyczek spłacić nie potrafi, a tym bardziej pożyczki na dobry procent, niższy niż oferują oficjalni lichwiarze.

Gość gość
mi bank odmówił a na szybkigrosz dostałam 3 tyś i jakoś się inwestor znalazł choć mam nieczysty bik widać niektórym się udaje a rozmowa telefoniczna trwała raptem kilka minut

Gość gość
na szybkigrosz.pl nie sprawdzają bik mogą się tam starać o pożyczkę osoby z zadłużeniem

Gość gość
złożyłam u nich wniosek mam nadzieje ze znajdzie się dla mnie inwestor potrzebuję 2 tys mogę nawet zadzwonić byle mi tej pożyczki udzielili