Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelikus20

szybka pozyczka bez bik

Polecane posty

Bez 
zbędnych
 dokumentów
- 100% online. Szybko i łatwo. jeśli zaprosisz swoich znajomych i odbierzesz 200 zł zniżki. katarzynaagata.oferty-kredytowe.pl/d/ada.php?IDDistributor=6589&ido=203&group=20&size=null

Gość gość
na szybkigrosz.pl prywatne pożyczki nie sprawdzają bik nie ma zadnych dodatkowych kosztów

Gość gość
brałam pożyczkę na szybkigrosz.pl nie sprawdzali bik

>>>brałam pożyczkę na szybkigrosz.pl nie sprawdzali bik<<< Nie brałaś, pierd_lona OSZUSTKO, bo ta firma sama pożyczek nie udziela :D. x Kolejny raz przypominam, że szybkigrosz pożyczek nie udziela, a jedynie oferuje rozmowę ze swoim konsultantem, za ponad 460zł za godzinę . Ta rozmowa NICZEGO NIE GWARANTUJE ! x Za tą kasę, dzwoniący dostaje obietnicę, że jak zgłosi się do szybkigrosz ktoś, kto będzie chciał pożyczyć dzwoniącemu pieniądze, to szybkigrosz ich skontaktuje :D :D :D. Mieli DOSKONAŁY POMYSŁ na LEGALNE wydojenie naiwnych desperatów :D :D :D. A półgłówki i tak do nich zadzwonią :(.

Gość gość
ja tez brałam pożyczkę na szybkigrosz to chyba stasunkowo nowa firma ale opinie ma dobre wiec postanowiłam zaryzykować i nie żałuję pożyczka u nich jest na przystępnych warunkach

Gość gość
chyba tylko głupki się na to decydują toż to reklama jak nic ludzie omijajcie tę firmę i podobne, nie masz zdolności kredytowej nie licz na cuda

Gość gość
na szybkigrosz.pl nie sprawdzają bik można składać wniosek na ich stronie internetowej

Gość gość
złożyłam u nich wniosek czekam na decyzje potrzebuje pilnie 4 tys mam nadzieję ze dostanę inne chwilówki już mi odmówiły

Gość gość
większość chwilówek nie sprawdza bik ja ostatnio bralem za pośrednictwem portalu szybkigrosz.pl pożyczkę dostałem nie patrzyli na to ze mam nieczysty bik

Gość gość
ja nie mając zdolności kredytowej znalazłem na szybkigrosz inwestora który mi pożyczył 3 tyś a pieniądze bardzo mi były potrzebne wiadomo ze duży procent ale jak nie miałem skąd pożyczyć nie było wyjscia

Gość gość
prywatne pożyczki szybkigrosz.pl nie sprawdzają bik