Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mojej matce odbija

Polecane posty

Gość gość

jak wyzej. ona ma 46 lat. Mieszkamy w Niemczech. Jak wiadomo czesto tutaj kobiety sa zaczepiane przez Arabow, Turasow itp. Moja mama rowniez i nie dosc, ze idzie z tymi smieciami na kawe to jeszcze jest taka dumna z siebie, ze te smieci ja na ulicy zaczepiaja. Jakbyby ja Niemcy, Anglicy, Skandynawowie zaczepiali to moznaby bylo sie cieszyc. Przeciez wiadomo, ze brudasy ****aja wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka. Zrozumialabym jakby miala 17 lat, a ona jest grubo po 40.

Gość gość
Piszesz o własnej matce. Kim ty jesteś?

Gość autorkatematu
zadna normalna kobieta nie umawia sie z brudasami. Moje 20-kilkuletnie kolezanki juz na wstepie odrzucaja kazdego Muzulmanina. Wszyscy sa tego swiadomi, ze my Europejki jestesmy dla nich tylko miesem do bzykania. Kazdy z tych gosci, ktory zaczepia moja mame ma w domu gruba zone w burce i kilkoro dzieci. Skoro mlode dziewczyny potrafia ogarnac zasady tej gry, to dlaczego 46-letnia kobieta nie jest w stanie zrozumiec, ze jest im potrzebna tylko do lozka.

Gość gość
twoja matka jest DOROSLA, jesli tego nie zdazylas zauwazyc, to sprawdz w jej dowodzie odobistym :P a jako dorosla osoba ma prawo do wolnego wyboru swojej drogi zyciowej... Zapytam tak: czy gdybys przyprowadzila do domu chlopaka a ona by ci powiedziala ze nie chce go ogladac bo jest on chinczykiem to bys nie byla lekko zdziwiona jesli mam sie wyrazic oglednie jej podejsciem?

Gość gość
A skąd u ciebie ten rasizm? Po ojcu chyba, bo matka widać normalna.

Twojej matce juz dawno odbilo. Nikt przy zdrowych zmyslach nie wychowuje takiego czlowieka.

Gość autorkatematu
nie chce zeby moja matka byla tylko szmata do lozka. Oni sobie pozniej opowiadaja kogo przelecieli.

Gość gość
czy sa tu jakies kobiety i czy chcialyby byc tylko i wylacznie potrzebne facetowi do lozka? To tak wyglada. Jesli jakiemus Turkowi odmowisz seksu na 2 czy 3 randce to juz nie jest toba zainteresowany. Nie jestem rasistka. Mam znajomych pochodzacych z roznych narodowosci.

Gość gość
Masz rację, Twoja matka zachowuje się jak większość Polek niestety, brudas powie kilka ładnych słówek i już się wypinają przed nimi.

Sa tez takie kobiety, ktorym nawet drinka nie trzeba kupowac, zeby poszly z toba do ubikaji. Jedni takie lubia, inni nie.

Gość gość
zazwyczaj mlode niedoswiadczone dziewczyny tak sie zachowuja. Te starsze nie rzucaja sie na Arabow bo znaja z zycia codziennego niezbyt mile historie. Moja mam tez, a pomimo wszystko odpowiada na ich zeczepki. Oni sa czesto agresywni. Zreszta ja bym sie nie bawila w spotkania z nieznanymi osobami.

Gość nacjonalista1995
I słusznie,że krytykujesz matkę! POLSKA&SERBIA&GRECJA tralalalalala!!!

Gość autorkatematu
jasne, jestem egoistka. Przeciez kobiety same sie oblewaja kwasem. same zakladaja burki, same sie bija, gwalca, zamykaja w domu. Ich muzulmanscy kochasie sa zawsze czuli i kochani i nie maja z wyzej wymienionymi rzeczami nic wspolnego.

A biali nas na rekach nosza, jak jeden maz. Co za problem, znajdz matce najbardziej zdesperowanego faceta 'lepszej' rasy, skoro oni tacy fajni.

Gość autorkatematu
ja nie mowie, ze biali sa tacy wspaniali. Bialy cie przynajmniej kwasem nie obleje. Zreszta ona ma faceta.

Gość nacjonalista1995
te verde-widzę,że ideologia multi-kulti zadziałała już w negatywnym kierunku,jeśli chodzi o Twoje myślenie.Jeśli faktycznie dla Ciebie tym samym jest jakiś jeden na kilkadziesiąt facetów wśród białej ludności,który stosuje przemoc,a fanatycy religijni wśród islamistów(nie stanowią oni małej liczby wśród wyznawców tej ,,pokojowej'' religii),którzy widzieliby kobietę w burce,przy dzieciach i w kuchni traktując ich jako niewolnicę seksualną,to gratuluję.

Gość autorkatematu
tak to jest jak czlowiek mieszka w PL i nigdy za granica nie byl. Chce sie byc nowoczesnym i tolerancyjnym. Tolerancja potrafi czasami odwrocic sie przeciwko nam samym.

Ja? Przeciez ja juz w dwoch krajach bylam, w UK i w arabolandii, z mezem, wiec znam rozne kultury, mowie po angielsku dla szpanu, i czego byscie jeszcze chcieli :) Bialy kwasem nie obleje powiadasz? A moze tez nie zg***** i nie pobije?

Gość autorkatematu
te verde,to juz wiadomo dlaczego tak arabow bronisz. Mezus z arabolandii. Wiesz co, jesli mnie jakis oblesny 50 latek mnie zaczepia, to zawsze jest z arabolandii. Jeszcze zaden Niemiec, Polak, Wloch w wieku mojego ojca mnie nie zaczepil. Ciekawe dlaczego tylko arabusy zaczepiaja mlode dziewczyny. Nie tylko mnie to sie zdarzylo. Moje kolezanki tez byly zaczepiane w dosc niewybredny sposob przez brudasow.

Gość nacjonalista1995
To słaba jesteś szanowna te verde,ja znam 3 języki obce,a jestem od Ciebie trochę młodszy :)

Gość gość
verde chyba byla na wakacjach w arabolandii i UK bo malo wie. Zapraszamy na stale do Francji,UK lub Niemiec. Zobaczymy czy jej sie priorytety nie pozmieniaja.