Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

ale jaja ! dostałam zestaw pytan od matki i kazala mi odpowiedzieć pisemnie

Polecane posty

Powiedziała, ze skoro nie chce mówić to mogę napisać odpowiedzi na jej i ojca pytania. Moge tylko zdradzić, że pierwsze pytania to: imię? wiek? chodzi o mojego faceta oczywiście :D :D

Gość gość
jaka Ty masz fantazje dziewczyno :D

Gość gość
całkiem dobry pomysł

O ile nastepne pytanie nie jest o samochod ani zarobki, podobaja mi sie twoi rodzice. Choc to oczywiscie wyrwane z kontekstu, nie wiem, dlaczego tak robia, tylko sie domyslam.

ale naprawdę ludzie :D :D matka odkąd zobaczyła odjeżdżającą mnie z facetem to nie daje mi spokoju, co najorsze podejrzewa, że jest stary, no i ma racje, w koncu jest młodszy od niej o 6 lat, tylko jak je to napisac? :D

Gość gość
napisz imie: Wiesiek lat 50 padną na zawał:classic_cool:

Gość gość
W nawiasie impotent.

Sluchaj, skoro rodzice sie wysilaja na cos tak infantylnego, moim zdaniem swiadczy to o tym, ze im zalezy, chca nawiazac dialog. Moga wiec zaakceptowac najgorsza prawde. Choc ja tez nie chcialabym, zeby moje dziecko sie wiazalo ze starymi, sama tez nie mialam takich sklonnosci nigdy. Ale jesli dziecko w miare dorosle, to co zrobic? Wlasnie to, co twoi rodzice, byc blisko i wiedziec, co sie dzieje.

Gość gość
To ty tego faceta masz takiego starego? Mowisz ze dobrze cie traktuje i czujesz sie najlepiej ale uważaj bo moze on ma kryzys wieku średniego i szuka sobie młodszej na chwile.