Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca za 1200 zł na zlecenie i jak tu mieć rodzinę?

Polecane posty

Gość gość
"To ile Ty masz lat rolniku? Chyba z 50 skoro masz siwe włosy, przyznaj się jezyk.gif" Mam 39

Gość gość
kolejna 30stka co za młodu dawała komu popadnie, a teraz szuka stabilizacji śmiać mi sie chce, porządnego faceta to trzeba było szukać jak byłaś młoda i piękna z perspektywami teraz to masz cienkie szanse.

Gość gość
znajdź sponsora tak jak to reklamują w pewnym programie 15 tyś za noc

Gość gość
Masz 39 lat, masz gospodarstwo i do tej pory nie znalazles sobie żony? Aż ciężko uwierzyć.

Gość gość
No właśnie zazwyczaj jest na odwrót. Te doopodaje co się puszczaly z kim popadnie to szybko wychodzą za mąż. A te porządne nieśmiałe zostają starymi pannami.

Gość gość
"Masz 39 lat, masz gospodarstwo i do tej pory nie znalazles sobie żony? Aż ciężko uwierzyć" Może trudno uwierzyć, ale nie jest łatwo na wsi o kobietę, tak jak o faceta w dużym mieście, bo znacznie więcej kobiet wyjeżdża ze wsi do miasta i to tych najbardziej ogarniętych, a które najbardziej mnie interesują. Znaczenie ma również to, że nie jestem imprezowego typa i przedkładam książkę nad kufel piwa.

Gość gość
Co rozumiesz przez "najbardziej ogarniętych". Jakiej kobiety szukasz? Czy chcesz się żenić czy tylko kocia łapa? Na pewno jest tam u Ciebie na wsi jakaś samotna kobieta, stara panna, rozwodka, panna z dzieckiem. Rozejrzyj się. A pijaków i imprezowiczy to chyba mało która lubi.