Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magd1234567

mąż i siostra mają romans

Polecane posty

Gość magd1234567

Witajcie, muszę o komuś powiedzieć bo sama ego sobie w głowie nie potrafię ułożyć. trzy tygodnie po ślubie dowiedziałam się że mój mąż i moja siostra łączy uczucie. Piszą w smsach że się kochają, zwierzają się sobie, wiem że całowali się. Dodam że jej małżeństwo wisi na włosku. Mój mąż po tym jak się dowiedziałam robi wszystko aby odbudować moje zaufanie, troszczy się o mnie, zapewnia o miłości, mówi że tamto zupełnie nic dla niego nie znaczy (a co ma mówić..?), że chciał tylko pomóc jej wrócić do męża. Przez naszym ślubem przeczuwałam coś, ale to był dla mnie taki kosmos że sama nie chciałam wierzyć własnym przeczuciom, bo jak to możliwe ona z nim??? A jednak... Mogłabym o tym zapomnieć, spróbować wybaczyć, ale... czy ja mu kiedykolwiek zaufam? Już teraz gdy tylko widzę go z telefonem zaczynam panikować. Nie mogę też myśleć o niej, nienawidzę jej, nienawidzę za to co mi zrobiła. Jej na pewno nigdy tego nie wybaczę. Nie chcę jej znać. Ona jest od niego dużo starsza i sądzę że to ona go zwabiła, bo jak to mówić, gdyby suka nie dała to by pies nie wziął... Co robić?

Gość gość
siostra siostrą ale mąż mężem ja bym bardziej na dziada była wściekła rozwiedź się bo to nie ma sensu jak raz cię zdradził to zrobi to znowu

Gość gość
ja bym się z nim rozwiodła. Przeżyłam kiedyś zdradę i po tym wpadłam w depresję. Wybaczyłam, ale nie było warto. Dalej zdradzał. Siostrze bym również nie potrafiła wybaczyć, bo takich rzeczy nie robi się nikomu, a co dopiero najbliższej rodzinie.

Gość Jololka
Napjsalas o problemie a nic o tym jak ty to odbierarsz. Pytam bo mialdm podobnie.

Gość gośćmagd12345567
Jalolka i co zrobiłaś? Jak wyglądała Twoja sytuacja? Jak ja to odbieram? jestem zrozpaczona, ale jestem tez w stanie wybaczyć, tylko nie wiem czy warto.

Czemu nie posłuchałas intuicji?? Ale pasztet... I wiesz co? Juz tłumaczysz swego mèza. A co on, jakis sprawny inaczej intelektualnie? Wiedział co robi, przed slubem i po slubie. Proponujè szlaban na seks, bys do tego wszystkiego jeszcze w ciązè nie zaszła. Oni muszą siè chyba kochac, bo przeciez to nie zauroczenie? Ona starsza, moze chciała sobie udowodnic, ze moze wyrwac młodszego, a do tego faceta siostry. Jakie są twoje relacje z siostrą? Porozmawiaj z nią szczerze, niech siè wypowie.

Gość magd1234567
czemu nie posłuchałam intuicji? ciężko jest jej słuchać i tylko na niej się opierać kiedy jesteś 2 tyg przed ślubem.

Gość hykyky
Współczuję Ci. Zostałaś podwójnie zdradzona. Przez męża i przez siostrę. Co za okrucieństwo... Moze da się unieważnić małżeństwo?

Gość gość
A on ma brata? Jeśli tak to nic prostszego. ;)

Gość gość
To juz było,wymysl cos lepszego 💤 może zamiast siostry daj brata.

Gość gość
Może jego dziadek? ;)

Gość gość
Jeśli jest dobrej krwi to przechowuje gdzieś w domu jakiś portret hetmana koronnego z XVII wieku. Zasiądź przed obrazem w salonie i zacznij się masturbować przed jego powrotem z pracy, a potem zalej tę podobiznę swoimi sokami. O ile obraz jest cokolwiek wart powinien wpaść w wściekłość.

Gość gość
, ale rada, szlaban na seks, pójdzie do siostry... dziewczyno zostaw go, szkoda życia, to jakaś patologia, on ani ta twoja pseudo siostra już gorszego świństwa nie mogli ci zrobić, zdrada z obcą babą to szok, ale z siostrą nie do przyjęcia w ogóle, OBRZYDLIWE, nie będziesz w stanie tego zapomnieć, to ci zniszczy psychikę więc szkoda czasu, uciekaj i życz im szczęścia...

Gość magd1234567
od czasu jak odkryłam zdradę męża mam naprawde duza nadprodukcje gazów, jedyne bledy jakie popelniam to jem biale pieczywo, ziemniaki, czasem makaron, czy wiec to moze byc przyczyna moich dolegliwosci???jestem totalnie załamana. wstyd przebywac miedzy ludzmi...bo wkoncu sie wyda kto tak powiedzmy sobie szczerze..................ciagle pierdzi(( nie wspomne juz o tych naprawde cuchnacych gazach pomozcie jak sie tego pozbyc gdzie isc i szukac pomocy? Dodam że sram z 5 razy dziennie :(