Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rowerek biegowy na roczek

Polecane posty

Gość gość

moja siostra jest chyba zbyt ambitna.. najpierw przełożyła córkę do spacerówki gdy ta miała 3,5 miesiąca, siłę np na wersalce gdy miała 3 miesiące, sadzała ją na do chodzika gdy miała niecałe 7 miesięcy i teraz zażyczyła sobie na roczek rowerek biegowy ( ja jestem chrzestną ), kupiłam już na pół roczku ten chodzić ale miałam wątpliwości żeby takie małe dziecko tam wkładać, nie wiem czy mam kupować ten rowerek czy jednak coś innego kupić odpowiedniego dla rocznego dziecka

Gość gość
Na pół roczku, a co to za święto?? Kup co chce, nie twoje dziecko.

moja corka ma 2 i wlasnie od 2 tygodni zaczyna przygode z biegowka. nikt ze znajomych nie dawal dziecku biegowki przed skonczeniem 2 lat, zreszta to sa rowery dla dzieci 2-5 lat, nie dla mlodszych. lepszy bylby 3 kolowy albo jakis jezdzik. pogadaj z siostra.

Gość gość
A co za problem? Rowerek poczeka. Dziecka nie zmusi by na nim jechalo. Ja chcialam kupic jak mial 16 msc i nie czail o co chodzi to sobie odpuscilam. I kupie za rok na wiosne. A chcialam biegowy bo dziadki na sile chcieli kupic jakis rowerek a uwazalam ze na te plastikowe byl juz za duzy a zblizala sie jesien,tzn byl akurat ale szkoda bylo kasy na cos co zostanie uzyte miesiac gora a za rok sie nie przyda. Tak wiec hak chcesz to kup i nie wnikaj.

Powiedz jej, że te biegowe rowerki wykoślawiają biodra na całe życie, co jest zgodne z prawdą-może się jej odechce.

Gość gość
co za herezję, właśnie biegowe są najlepsze dla rozwoju dziecka! mój zakumał z biegowych przed skończeniem 2 lat, no ale jeżdżeniem bym tego nie nazwała, raczej trochę sobie podjeżdżał. mamy taki że niby jest od 1,5 roku do 5 lat, więc pewnie dopiero od wiosny jak będzie miał 2,5 roku zacznie bardziej na nim jeździć, ale się nie popsuje do tego czasu ;)

Gość gość
Powiedz jej, że te biegowe rowerki wykoślawiają biodra na całe życie, co jest zgodne z prawdą-może się jej odechce. xxxx A dlaczego niby wykoslawią biodra? :D większej głupoty dawno nie słyszalam

Gość gość
niezdrowe są jeździki, chodzi o kolana są pod złym kątem, jak dziecko siedzi na jeździki. a chodziki, to już tragedia...

a ja slyszalam, ze jezdziki sa zdrowe, bo zapobiegaja plaskostopiu, jak dziecko na nich jezdzi po domu na bosaka ;). ile ludzi tyle opinii.

Gość gość
jak mozn miec jakies zyczenia, dziwna ta Twoja siostra :o

Gość gość
Tanie rowerek biegowe na roczek na www.jlbaltic.istore.pl polecam