Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam powiedziec chłopakowi ze spóźnia mi sie okres??

Polecane posty

Gość gość

Spóźnia się 4 dni dopiero i liczę że to nie ciąża. Jest jednak minimalna szansa ze mogliśmy wpaść. Chce poczekaj jeszcze z 3 lub 4 dni i dopiero zrobic test. Mam jednak nadzieje ze okres w tym czasie dostane. Jestem troche smutna i przygnębiona. Ogolnie stresuje sie i chłopak to dostrzega. Pytał czy cos sie stało itp ale go zbywam i unikam kontaktu. Czy powinnam mu jednak powiedziec ze mam takie obawy czy dopiero jak bede pewna po zrobieniu testu a teraz przez kolejne dni go zbywac????

Gość gość
powiedz przeciez to tez jego sprawa

Gość gość
Wcześniej też się spóźniał? Dlaczego nie zrobisz testu tylko dalej z tym zwlekasz? Wynik powinien być już wiarygodny, jeśli wyjdzie jedna kreska, to będziesz mogła spokojnie czekać jeszcze kilka dni, jak wyjdą 2 to chociaż będziesz wiedziała na czym stoisz.

Gość gość
Własnie czasem mi sie spóźnił albo był za wcześnie ale różnice były zazwyczaj góra 2 dniowe. Teraz są już 4 dni i dodatkowo nie mam objawów zwiastujących okres jak zwykle. Z tym że okres od kilku miesiecy mam co 25 dni. Moze w koncu bedzie miesiac że się unormuje i bedzie co 29. Dlatego własnie chcę te kilka dni poczekać. Nie chce mu zbytnio mówić zeby tez nie panikował.

Gość gość
Tylko głupio mi go tak zbywać i unikac kontaktu.

Gość gość
powiedz mamie , ucieszy sie

Powiedz mu. Jeżeli okaże się to fałszywym alarmem, to dowiesz się o swoim chłopaku wielu interesujących rzeczy :D :D :D.

Gość gość
Wydaje mi się ze to nie ciąża bo raczej to by było mało prawdopodobne ale zawsze jakaś nikła szansa jest. Dlatego własnie nie robie testu i chce poczekac jeszcze te 4 dni z jego zrobieniem. Nie chce go martwić. Poza tym jego reakcji i tak nie zobacze bo mieszka daleko