Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowanagosia

czy to wypada

Polecane posty

Gość gość
Ale z Ciebie smutna baba, brrrr! Wulgarna, zawistna i pusta wystarczajaco, zeby nie wychwycic Mietkowej ironii :-D

Gość gość
nie z nerwów tylko z d...

Gość 13:40, upewniam się: kładziesz te szpile i kabaretki ale nie masz w sobie latawicy. No to nie wiem sam, latawice są jednak fajne.

Czyli największymi latawicami są: zakonnice, katechetki, przedszkolanki, nauczycielki. One zawsze są tak porządnie ubrane! Idę zaraz pod szkołe wyrywać!

Gość gość
Jakim sposobem w 21 wieku jeszcze się uchowaly idiotki pokroju autorki tematu. Sama sobie przeczysz w swojej wypowiedzi. W jednym zdaniu twierdzisz,ze kabaretki zakładają wyłącznie d****** w innym, ze nosi je prawnik. Naprawdę nie dostrzegasz sprzeczności tych stwierdzen? Zupełnie czym innym było by stwierdzenie, ze "ty kojarzysz takie rajstopy z prostytucją". Następnie należało by sier zastanowić dlaczego masz takie skojarzenia i nieco otworzyć swoje horyzonty myślowe oraz zastosować logiczne myślenie. Które jak dotąd jest ci obce.

Gość zbulwersowanagosia
czy nikt normalny tutaj nie napisze tylko sama patologia ? co macie do solarium ?? to normalne miejsce jak kazde inne, kazda normalna kobieta sie tez maluje I nie jestem ZADNYM pustakiem !!!

Gość gość
skoro nie pustakiem to skąd to echo?

Gość dlugowlosa na szpilkach
Gosiu po co te nerwy? Cieszy Nas Twoja inteligencja i postrzeganie swiata przez pryzmat kabaretek :D

Gość zbulwersowanagosia
liczę, że zacznie pisać ktoś normalny. A tak w ogóle to ciekawe skąd kobieta ok, 30 lat (doładnie nie wiem ile ona ma lat) miała kasę na własną kancelarię? Z tego co wiem to biuro, w którym ma kancelarię jest jej własnością (ponoć niedawno kupiła sobie), skąd ma na to kasę? Ma samochód i widać, że wydaje na ubrania dużo kasy. Wczasy za granicą - bo miałam jej w lipcu zanieść papiery to szef do mnie, nie idź, Pani *tu jej imie ZDROBNIALE jest na urlopie w Norwegi Idiotka, zresztą, kto jezdzi na urlop do Norwegi

Gość zbulwersowanagosia
i szef jak z nia rozmawia to zawsze pyta jak po urlppie/ jak weekend minal? czy nie ma za duzo pracy ? itd itp tak isłodki, ze sie rzygac chce ! i ze papiery jej przyniesie pozniej, zeby jej nie przemeczac po urlopie itd I coraz czesciej sam do niej chodzi.

Gosiu, powiedz nam gdzie Ty byłaś na urlopie ;-). Wiemy, że nie w Norwegii, czyli gdzie? :P

Gość zbulwersowanagosia
s******laj mieciu c***o j****a

Gość zbulwersowanagosia
patologia jestescie jak ona sama Popytam o niej na miescie, tu sie wszyscy znaja i na pewno cos sie o niej dowiem. Mysle,, ze z niej niezle ziolko, w koncu skads te pieniadze wziela na biznes, lokal auto itd Pewnie sie puszcza ze starymi dziadami haha

Jak to gdzie Mietek?Na pewno w Koziej Wolce ,slynne uzdrowisko dla inteligentnych inaczej ;)

Hej Gosiu ,a moze Ona ma po prostu glowe na karku? ;) i nie musi sie oddawac za pieniadze ?Wiesz nie kazdy ma Twoje myslenie ,ze trzeba komus wlesc do wyra zeby cokolwiek osiagnac w zyciu ;)

Cały czas się koło niej kręcę, komplementuję i nic. Strasznie niedostępna. Ale ja się łatwo nie poddaje, lubię takie twarde sztuki.

Gość zbulwersowanagosia
ale chamy jesteście. widać taka sama patologia jak ona !!!!!

Hej Gosiu zobacz chlopaki do Ciebie z sercem zaopiekowac sie chcieli, a Ty tylko wulgaryzmy i pomaranczowa twarz gniewna ,daj sobie szanse ;)

Gość zbulwersowanagosia
A spieprzac mi z mojego topiku ,ja jestem zbyt inteigentna zeby odpowiadac na zaloty prostakow ,a Ty dlugowlosa lepiej zetnij klaki bo jak widze takie lafiryndy z dlugimi wlosami to az mi sie niedobrze robi na takie zdziry co kusza facetow .

Gość gość
To na 100% prowo, ale cholernie smieszne! Gosia przebija! :-D :-D jak rasowa stara plotkara :-D

Dokładnie Gosia, nie dąsaj się już, bo inaczej zabiorę się za długowłosą, jakoś przyjemniejsza w obejściu mi się wydaje. A poza tym cenię sobie kobiety na szpilkach...

Gospodarzu ,ale ja mam jedna wielka wade - nie chodze na solarium i nie jestem pomaranczowa na twarzy :( Moze moje dlugie blond loki Ci to jakos zrekompensuja? ;)

Zastrzegam ,ze kabaretki nosze tylko do pracy ,w ktorej kusze szefow takich jak ten autorki :P

Gość gość
Pobawic sie tez trzeba gospodarzu! A jezeli juz rozmawiamy... to naprawde mieszkasz na wsi? Ja zaczynam miec dosyc tego molocha w ktorym mieszkam, marzy mi sie dom z ogrodem, sadem i gdzie noca widac wiecej niz 4 gwiazdy na niebie (o ile nie sa to pierniczone samoloty).